Hoară, acuzat că a plecat cu Passatul lui Ciurel de la CE Rovinari

Laurenţiu Ciurel nu a avut ieri necazuri mari doar cu contractul pierdut de prietenii săi de la Şova la unităţile din minerit şi energie, un deget acuzator fiind ridicat şi la adresa lui Marcel Hoară, fost şef al Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Rovinari. Ex-directorul general susţine că democrat-liberalul a pus ochii anul trecut pe o maşină de 28.000 de euro pe care el o adusese anterior în curtea CE Rovinari şi, de atunci, autoturismul a devenit „invizibil”.

Ciurel susţine că şoferul lui Hoară ar fi luat maşina şi că prietena acestuia ar folosi-o, afirmaţiile sale bazându-se doar pe faptul că autoturismul nu mai stă în parcarea complexului, ca pe vremea sa.

„Este fosta mea maşină. A venit anul trecut, a întrebat a cui este, i s-a spus că nu ştiu ce director umbla cu ea şi a doua zi maşina a şi dispărut. Acum am înţeles că maşina e la dispoziţia şoferului lui Hoară, de fapt, la prietena şoferului, care vine la Rovinari doar după bonuri de benzină şi cecuri pentru revizii sau să i se schimbe cauciucurile”, a spus ieri Ciurel, care, în treacăt, a scăpat şi porumbelul că fostul liberal Dan Morega i-ar fi cerut „o dată” maşina cu pricina pentru a ajunge la o şedinţă la Rovinari, atunci când acesta era în conducerea unităţii.

Marcel Hoară nu mai este şef al Consiliului de Administraţie de la CE Rovinari de câteva săptămâni bune şi, ca atare nu mai are nicio putere de decizie aici. El a refuzat ieri să comenteze acuzaţiile lui Ciurel, spunând că ar coborî la un nivel mult prea josnic. Secretarul de stat a menţionat doar că are la dispoziţie maşina personală şi pe cea de la Agenţia de Dezvoltare a Zonelor Industriale, şi că nu doreşte să comenteze în nici un fel spusele lui Ciurel. „N-am ce să comentez, nu mă interesează o tâmpenie de genul acesta. Eu sunt şoferul meu, circul cu maşina mea personală aproape de fiecare dată, mai puţin pe traseele mai lungi, când veneam spre Rovinari. N-am ce să comentez pe tema asta”, spune Hoară.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: