Hora, tot mai aproape de Poznam

Transferul lui Ioan Hora, golgheterului Ligii I, la gruparea poloneză Lech Poznam este aproape de a fi perfectat. Oficialii de la Pandurii au bătut palma cu polonezii, însă jucătorul nu a căzut de acord privind salariul său. Narcis Răducan spune că respectă decizia lui Hora, iar în eventualitatea în care oferta nu se va concretiza acesta va continua la Târgu Jiu.

Transferul lui Ioan Hora la clubul din Polonia depinde doar de semnătura jucătorului. Oficialii de la Pandurii s-au înţeles deja cu reprezentanţii clubului polonez privind preţul lui Hora. „Suntem în discuţii avansate cu două cluburi, unul din Polonia şi altul din Turcia. Cu cel din Polonia am ajuns la un numitor comun, dar el încă nu a ajuns la un numitor comun cu clubul respectiv în ceea ce priveşte salariul său. Bineînţeles că fără semnătura lui nu se va face absolut nimic, îi acordăm respectul cuvenit, iar în condiţiile în care se înţelege în zilele următoare vom face actele, iar dacă nu se va înţelege vom merge mai departe, are un an contract cu noi şi nu este nici o problemă, depinde doar de el”, a declarat Narcis Răducan, preşedintele Clubului Pandurii Târgu Jiu.
Deşi vânzarea lui Hora ar rezolva o parte din problemele financiare ale Clubului Pandurii, Narcis Răducan spune că nu-şi va forţa jucătorul să plece dacă nu va cădea de acord asupra salariului său. „I-am arătat toată deschiderea pentru a pleca, face bine şi clubului dacă va pleca, pentru că este normal să vom atragem sume şi din vânzarea de jucători, dar nici nu putem da jucătorii cu forţa pentru că nu pe asta s-a bazat relaţia noastră”, spune Răducan.
Preşedintele Clubului Pandurii nu a precizat care este preţul cu care l-au ofertat polonezii pe Hora, însă în urmă cu câteva săptămâni declara că golgheterul Ligii I nu poate fi vândut cu mai puţin de un milion de euro.

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: