Horaţiu Gorun, noul subprefect de Gorj

Şeful Direcţiei de Tineret Gorj, Horaţiu Gorun, îţi depune astăzi documentele pentru a ocupa funcţia de subprefect al judeţului. Gorun este propunerea oficială a PDL Gorj pentru ocuparea funcţiei de subprefect rămasă vacantă prin promovarea lui Liviu Andrei ca prefect al judeţului.

Organizaţia judeţeană a PDL a înaintat deja la Bucureşti propunerea respectivă, Gorun urmând să se prezinte azi în capitală pentru a-şi depune documentele în baza cărora va fi emisă hotărârea de Guvern pentru instalarea sa în funcţie. Horaţiu Gorun a declarat că propunerea PDL Gorj este o "mare provocare" pentru el, acesta menţionând că, în schimb, se gândeşte la responsabilităţile şi problemele pe care le va avea de rezolvat în funcţia de subprefect, el urmând să coordoneze compartimentele de legalitate a actelor şi de retrocedare a terenurilor agricole şi forestiere.

"Un asemenea tren cred că opreşte o singură dată în viaţă la mine în gară şi o să mă urc în el, deşi provocarea este mare. Domeniile pe care le voi coordona sunt şi foarte dificile, mai este şi problema aceasta că e posibil să fiu în funcţie doar pentru două luni şi să nu apuc nici să mă obişnuiesc prea bine cu lucrurile. Îmi voi depune însă actele şi sper să fac treaba bine, mai ales că mă onorează o asemenea propunere", spune Gorun.

Horaţiu Gorun conduce Direcţia de Tineret Gorj din anul 2005 şi este fiul lui Adrian Gorun, rector al universităţii de stat din Târgu Jiu şi fost secretar general al Ministerului Educaţiei, fost candidat al PDL Gorj la Camera Deputaţilor în Colegiul 1 din judeţ. Gorun junior a fost până în 2006 şef al Organizaţiei de Tineret a PNL Gorj, când a fost exclus din partid în urma unui conflict cu liderul filialei, Dan Ilie Morega, el înscriindu-se ulterior în fostul Partid Liberal Democrat, care a fuzionat cu Partidul Democrat.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: