Dian Popescu, pedepsit pentru laudele aduse lui Manţog

Liderul PNL Târgu Jiu, Dian Popescu, are interdicţie de la şeful partidului, Dan Ilie Morega să mai participe la conferinţe de presă după ce ieri l-a lăudat pe Ionel Manţog. Manţog a fost uimit de vorbele liberalului, dar şi mai uimit a fost Dan Ilie Morega, care a decis că şeful de la municipiu nu va mai vorbi prea curând în faţa ziariştilor.

Dian Popescu s-a declarat convins că liberalii vor reveni la guvernare, cel mai probabil alături de PDL. Şeful liberalilor din municipiul Târgu Jiu a precizat în acest context că fostul deputat Pantelimon Manta este exclus din partid, iar în filială şi-ar dori oameni de genul lui Ionel Manţog, Florin Cârciumaru sau Ion Călinoiu, ultimii doi fiind preşedintele şi preşedintele executiv al PSD Gorj.

Dian Popescu l-a menţionat chiar că pe Manţog l-ar pune şef de campanie electorală întrucât este un foarte bun organizator. "Am o părere foarte bună despre dânsul, este un mare organizator din punct de vedere politic. Şi pe Cârciumaru şi Călinoiu i-aş primi cu braţele deschise", a menţionat Popescu.

Manţog, suprins de laudele lui Dian

Ionel Manţog a declarat că este surprins de afirmaţiile şefului PNL Târgu Jiu, democrat-liberalul declarând că, în ultima vreme puţini oameni au spus vorbe frumoase despre el, cei mai mulţi dintre adversarii politici încercând să-l denigreze. Fostul preşedinte al PDL Gorj afirmă că nu poate decât să le mulţumească celor care îl apreciază la scenă deschisă.

"Contrar stării reale, în ultima vreme puţini oameni au spus vorbe bune despre mine, iar cei care o fac nu pot decât să le mulţumesc. Din punctul meu de vedere, în politică asemenea atitudini sunt obligatorii pentru că, dacă vrei să activezi în acest domeniu, trebuie să ştii că odată şi odată tot va trebui să faci o înţelegere şi cu cei care acum îţi sunt adversari. Ar fi extraordinar dacă cei care activează în politică ar înţelege că politica şi politicienii sunt, de fapt, un club şi că modul în care ne privesc ceilalţi depinde de ce valori şi reguli impunem acestui club şi cum le respectăm", spune Manţog.

Morega îl interzice pe Dian

Preşedintele PNL Gorj, deputatul Dan Ilie Morega, a precizat că nu-i va mai permite lui Dian Popescu să organizeze conferinţe de presă în perioada următoare întrucât nu are experienţa necesară. "Orice conferinţă se pregăteşte din timp, iar declaraţiile lui sunt neavenite şi mă lasă rece. Îi recomand să respecte linia partidului şi să nu creadă că o conferinţă de presă e ca un ghiveci, aşa la o masă. Îi voi interzice să mai apară în conferinţe de presă pentru că nu are experienţă", a declarat Morega.

Dian Popescu este preşedinte interimar al PNL Târgu Jiu de câteva luni. El este om de afaceri şi este membru PNL de mai mulţi ani. Acesta a menţionat că va respecta deciziile lui Dan Ilie Morega, deşi crede că în timpul campaniei electorale va mai susţine conferinţe de presă. "Domnul preşedinte, sigur, e preşedintele organizaţiei judeţene şi are tot dreptul să decidă şi în acest mod, dar eu cred că nu ştie exact ce am spus eu în conferinţă. După ce vom discuta şi îi voi spune subiectele din conferinţă sigur îşi va schimba poziţia. Mandatul meu la municipiu este să obţin un scor cât mai bun pentru Crin Antonescu, restul le discutăm după 22 noiembrie", spune Dian Popescu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: