Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec  

Vă recomandăm să nu vă ocupaţi astăzi de afaceri, pentru că există riscul să apară evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflaţi despre decesul unei rude. Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte şi sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli mari. Dacă nu vă ajung banii, puteţi să apelaţi la prieteni.

Taur

Prietenii vă invită să petreceţi după-amiaza împreună. Relaţiile cu persoana iubită s-ar putea să se tensioneze spre seară, când aveţi păreri diferite în legătură cu plecarea acasă. Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv. Încercaţi să fiţi mai înţelegător!

Gemeni

Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare, ceea ce vă poate afecta relaţiile sentimentale şi contactele sociale. S-ar putea să vă simţiţi obosit şi să nu aveţi chef să vă întâlniţi cu prietenii. Nu este exclus să refuzaţi chiar să ieşiţi împreună cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu refuzaţi dialogul cu cei din jur, pentru a nu fi înţeles greşit.

Rac

Vă pregătiţi pentru un concediu mult aşteptat. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Spre seară sunteţi invitat la o petrecere. Ar fi bine să refuzaţi, pentru a fi odihnit mâine dimineaţa. Verificaţi-vă încă o dată bagajele şi actele!

Leu

Aveţi succes în activităţile legate de cămin. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să o amânaţi, pentru că sunteţi predispus la accidente. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să nu cedaţi insistenţelor celor din jur.

Fecioară

Se pare că astăzi staţi mai bine cu banii şi plănuiţi să plecaţi într-o călătorie la rude. Asiguraţi-vă că le veţi găsi acasă! După-amiaza s-ar putea să nu vă simţiţi prea bine. Nu este cazul să vă îngrijoraţi. Totul se rezolvă cu un tratament scurt şi cu puţin regim. Mâine vă veţi simţi mult mai bine.

Balanţă

Dimineaţa sunteţi foarte prins cu probleme de afaceri urgente. S-ar putea să vă ocupaţi mai puţin de familie, motivând că nu aveţi timp. După-amiaza, atmosfera de acasă ar putea fi mai tensionată, dar spre seară totul revine la normal. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu neglijaţi odihna.

Scorpion

Dimineaţa nu vă puteţi respecta programul din cauza unei probleme de sănătate. După-amiaza primiţi o veste legată de o moştenire. Vă sfătuim să nu vă faceţi planuri până când nu vă vedeţi cu banii în mână.

Săgetător

Reuşiţi să terminaţi un proiect important şi vă gândţti deja la următorul, spre nemulţumirea întregii familii. Vă sfătuim să vă temperaţi dorinţa de a munci continuu. Acordaţi mai multă atenţie celor din jur! Astfel, veţi reuşi să nu stricaţi relaţiile cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Sunteţi nemulţumit şi irascibil din cauza unei afaceri nereuşite. Nu este cazul să vă descărcaţi nervii acasa. Mai bine încercaţi să descoperiţi cauzele eşecului! Vă sfătuim să vă calmaţi şi să ţineti cont de sfaturile partenerului de viaţă. După-amiaza reuşiţi să vă relaxaţi la o întâlnire cu prietenii.

Vărsător

S-ar putea să aveţi discuţii cu persoana iubită, care vă reproşează lipsa de afectivitate şi faptul că acordaţi prea multă importanţă afacerilor. Vă sfătuim să nu mai alergaţi după bani şi să aveţi ochi şi pentru cei din jur. Ar fi bine să vă odihniţi şi să vă deconectaţi de grijile cotidiene.

Peşti

S-ar putea să judecaţi greşit iniţiativele unui partener de afaceri şi să vă certaţi. Vă recomandăm să discutaţi calm şi să analizaţi împreună toate problemele, altfel riscaţi să rupeţi relaţiile. După-amiaza vă vizitează un prieten bun, care vă ajută să treceţi mai uşor peste problemele cu care vă confruntaţi.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: