De ce prichindelul tau se simte cel mai bine vara intr-un body pentru bebe?

Vara este un anotimp preferat de multi dintre noi, insa temperaturile ridicate ne pot produce disconfort si chiar probleme de sanatate daca nu ne protejam. Daca noi ne putem purta singuri de grija, cel mic nu poate spune ce il deranjeaza, astfel ca toata responsabilitatea pentru sanatatea si confortul copilului revine parintilor. Fie ca bebelusul se afla in casa, fie ca este afara, trebuie sa ii asiguri confortul termic. Desi cel mic nu are glande sudoripare bine dezvoltate, se pare ca el transpira. Capacitatea organismului de reglare a temperaturii este deficitara, pielea este subtire si fragila, astfel ca el se supraincalzaste mult mai usor decat un adult.

Iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau, dar nu stii ce fel de haine pentru nou nascuti sa alegi?

Pentru a evita ca cel mic sa se deshidrateze si sa devina agitat, pediatrii recomanda in primele luni de viata sa il imbraci doar cu un body bebe confectionat din bumbac natural. Un body pentru bebe nu numai ca il protejeaza pe micut in zonele sensibile, dar ii asigura confort si lejeritate atunci cand il poarta. Foloseste intotdeauna modele de body pentru bebe deschise la culoare, cu maneca scurta sau tip maiou. In acest articol, iti explicam de ce un body pentru bebe din bumbac este cea mai buna alegere, mai ales in anotimpul calduros.

Este confortabil

Avand in vedere ca bebelusii dorm in cea mai mare parte a timpului, ei trebuie sa se dezvolte armonios si sa se odihneasca in cele mai confortabile hainute. De aceea, un body pentru bebe din bumbac poate fi folosit si pe post de pijama, pentru ca ii ofera libertate de miscare, este foarte pufos si il imbie repede la somn.

Protejeaza pielea sensibila a bebelusului

Materialele naturale sunt cea mai buna alegere pentru hainutele copilului tau, pentru ca nu sunt la fel de toxice ca cele sintetice. Un body pentru bebe confectionat din bumbac protejeaza pielea sensibila a micutului tau de iritatii sau alergii. Fiind un material moale, dar si puternic in acelasi timp, permite pielii sa respire. Un body pentru bebe din bumbac se comporta excelent in zilele calduroase de vara. Bebelusului nu ii va fi nici cald, nici frig, pentru ca bumbacul are rolul de a mentine temperatura optima, dar in acelasi timp absoarbe umezeala.

Este usor de schimbat

Te sfatuim sa alegi un body pentru bebe prevazut cu sistem de inchidere prin capse intre picioruse sau lateral, astfel incat sa iti fie usor sa il schimbi atunci cand va fi nevoie. Pentru a nu-i crea vreun disconfort, evita acele body-uri care se baga pe cap, pantalonasii care au elastic in talie, hainele cu paiete, snururi sau nasturi care ii pot pune sanatatea in pericol. In timp ce il imbraci cu un body pentru bebe, vorbeste-i calm, canta-i, zambeste-i, astfel incat intreaga operatiune sa devina placuta pentru amandoi.

Confectionat din bumbac, un body pentru bebe trebuie spalat doar cu produse hipoalergenice, astfel incat sa nu provoace alergii sau iritatii micutului tau. Daca vrei sa gasesti cel mai potrivit body pentru bebe, iti recomandam sa accesezi Liloo.ro unde cu siguranta vei gasi tot ce ai nevoie pentru bebelusul tau la cele mai accesibile preturi.

Vizualizări: 911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: