HOROSCOP

Berbec

  

Astăzi nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Nu vă lăsaţi demoralizat şi nu renunţaţi la planurile de schimbare! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine şi partenerul de viaţă vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

Taur

Dimineaţa aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea. Vă sfătuim să petreceţi după-amiaza în familie.

Gemeni

Sunteţi indispus din cauza că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă.

Rac

Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Leu

Va sfătuim sa nu va asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru ca riscaţi sa nu le faceţi fata. Nu este momentul sa va ocupaţi de afaceri. S-ar putea sa pierdeţi sume importante. Daca intenţionaţi sa plecaţi intr-o călătorie, verificaţi cu atenţie bagajele si maşina!

Fecioară

Vă recomandăm să amânaţi activităţile care necesită tact şi putere de concentrare. Spre seară, primiţi un cadou de la o rudă mai în vârstă.

Balanţă

Deveniţi irascibil din cauza că nu reuşiţi să vă respectaţi programul. Dacă nu vă controlaţi nervozitatea, riscaţi să aveţi neplăceri, atât la serviciu, cât şi acasă. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor cu adevărat importante. Cu banii nu staţi prea bine, dar sunteţi încă departe de o criză financiară. Fiţi mai atent la cheltuieli!

Scorpion

Dimineaţa s-ar putea să fiţi puţin deprimat şi să vă simţiţi lipsit de vlagă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Împreună cu persoana iubită puteţi rezolva o problemă importantă. Menajaţi-vă sănătatea şi odihniţi-vă mai mult!

Săgetător

O rudă apropiată vă ajută să depăşiţi un moment dificil din relaţiile parteneriale. După-amiaza staţi mai bine cu moralul, mai ales după ce primiţi o sumă importantă dintr-o colaborare. Acordaţi mai multă atenţie copiilor!

Capricorn

Nu este o zi favorabilă activităţilor intelectuale. Vă cam lipseşte inspiraţia şi nu reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă. Vă sfătuim să fiţi mai prudent la serviciu, altfel riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu colegii. Evitaţi speculaţiile financiare!

Vărsător

Se pare că nu vă puteţi respecta programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă puneţi prea mari speranţe într-o afacere, pentru că s-ar putea să aveţi parte de o dezamăgire. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să aşteptaţi zile mai bune.

Peşti

Sunteţi indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu vă faceţi probleme, toanele şefului vor trece curând! Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: