HOROSCOP

Berbec  

S-ar putea ca o problemă sentimentală mai veche să revină în actualitate şi să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Nu cedaţi primului impuls! Ar fi bine să vă odihniţi mai mult şi să vă menajaţi sănătatea.

Taur

Sunteţi plin de energie şi aveţi idei originale. Vă recomandăm să fiţi prudent. Riscaţi să depăşiţi anumite limite şi să provocaţi discuţii în contradictoriu. După-amiaza s-ar putea ca o problemă sentimentală mai veche să revină în actualitate.

Gemeni

Se pare că nu reuşiţi să îndepliniţi toate sarcinile de serviciu şi nu este exclus să aveţi probleme cu şefii. Vă sfătuim să nu încheiaţi tranzacţii financiare. Ar fi bine să acordaţi mai multă importanţă comunicării cu partenerul de viaţă. Acceptaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie!

Rac

Nu este momentul să vă ocupaţi de probleme delicate, pentru că este posibil să nu vă puteţi concentra suficient. La serviciu, sunteţi nervos şi, cu toată străduinţa de a fi convingător, s-ar putea să vă loviţi de neîncrederea colegilor. În schimb, vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere în viaţa personală.

Leu

Se pare că vă lăsaţi prea mult călăuzit de sentimente şi riscaţi să deveniţi melancolic. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de comunicare. Datorită nervozităţii, riscaţi să provocaţi neînţelegeri.

Fecioară

Persoana iubită vă reproşează lipsa de afectivitate şi faptul că acordaţi prea multă importanţă afacerilor. Vă sfătuim să fiţi mai atent cu familia. Nu neglijaţi odihna, pentru că riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea!

Balanţă

Nu este o zi bună pentru afaceri. Este posibil să fiţi confuz şi lipsit de realism, motiv pentru care riscaţi să luaţi decizii eronate. Nici călătoriile nu sunt recomandabile azi. Relaţiile sentimentale pot fi bune numai dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Scorpion

Nu prea vă simţiţi în formă, ceea ce explică starea de nervozitate în care vă aflaţi. Vă recomandăm să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că şansele de reuşită sunt minime. Temperaţi-vă impulsivitatea şi fiţi prudent!

Săgetător

Dimineaţa s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază primiţi o importantă sumă de bani. Este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, referitoare la destinaţia banilor. Nu neglijaţi investiţiile pentru casă!

Capricorn

Dimineaţa aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

Vărsător

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, un prieten de familie vă dă o veste neplăcută. Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul.

 Peşti

Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Cu puţin efort şi riscuri minime, puteţi să redresaţi bugetul familiei destul de repede. Ţineţi cont şi de părerea partenerului de viaţă!

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: