HOROSCOP

Berbec

Se pare că astăzi aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi în casă schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea atmosferei. După-amiaza sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect de valoare. Vă recomandăm să fiţi cumpătat, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor. Nu neglijaţi odihnă!

Taur

Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă. După-amiază aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat. Aveţi grijă să nu neglijaţi problemele de familie!

Gemeni

Dimineaţa aveţi o stare de spirit excelentă, astfel încât relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi şanse de reuşită în activităţile casnice şi în societate. Singurul lucru care vă nemulţumeşte este situaţia financiară. În cursul serii, s-ar putea să mergeţi în vizită la prieteni. Vă recomandăm să evitaţi glumele prea îndrăzneţe.

Rac

Dimineaţa este posibil ca relaţiile sentimentale să fie mai tensionate. Nu vă faceţi griji! O rudă mai în vârstă vă ajută să înţelegeţi că aşa-zisele probleme sunt create de o persoană invidioasă. Culegeţi roadele unei investiţii inspirate, încasând o sumă considerabilă. Aveţi grijă să nu vă extenuaţi!

Leu

Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteţi să finalizaţi tot ce aţi început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar sunteţi hotărât să întoarceţi lucrurile în favoarea dumneavoastră. Vă sfătuim să profitaţi de toate ocaziile care vă ies în cale.

Fecioară

Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. Dimineaţa intraţi în posesia unui câştig financiar consistent şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi vă înţelegeţi bine cu prietenii. Vă sfătuim să evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive.

Balanţă

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi social. Colaboraţi foarte bine cu cei din jur şi puteţi avea succes în societate. Vă recomandăm să vă feriţi de exagerări. Nu vă asumaţi nici un risc, pentru că puteţi pierde o afacere rentabilă!

Scorpion

Deşi aveţi o zi încărcată, reuşiţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. Lipsa banilor vă deranjează, dar nu reprezintă un obstacol de netrecut. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie. Pentru hotărârile importante, consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

Săgetător

Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală care nu vă dă pace de la o vreme. Dimineaţa, un prieten vă propune să intraţi într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Vă sfătuim să acceptaţi, pentru că puteţi câştiga bine. Spre seară plecaţi în vizită la prieteni, împreună cu persoana iubită.

Capricorn

Puteţi avea succes într-o scurtă călătorie de afaceri. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri. După-amiază reuşiţi să clarificaţi o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar, nu aveţi motive de îngrijorare. Totuşi, nu faceţi cheltuieli prea mari!

Vărsător

Se pot produce schimbări importante, mai ales pe plan social şi sentimental. Colaboraţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi vă întâlniţi cu persoane importante. După-amiaza faceţi o investiţie pentru cămin. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Spre seară, primiţi o veste bună de la un prieten de familie.

Peşti

Survin mai multe schimbări de program. Nu vă faceţi griji, pentru că totul va ieşi bine! Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care vă ajută să rezolvaţi o problemă profesională. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în problemele casei. Evitaţi disputele cu o femeie!

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: