Horoscop

Valabil pe 29 martie

Berbec: O zi perfectă pentru a face rost de bani din surse colaterale. În sfârșit, ești la zi cu toate plățile, nu mai e nevoie să te împrumuți de la nimeni.

Taur: O reușită în plan financiar. E posibil să semnați un contract bănos și o să aveți bani pentru cheltuielile zilnice, dar și pentru a pune deoparte.

Gemeni: Inițiativele tale sunt bine susținute de cei din jur atât la locul de muncă, cât și acasă. Dă drumul proiectelor care așteaptă de mult să iasă la iveală.

Rac: E momentul să te reinventezi și să alegi ceva care să-ți aducă mai mulți bani pentru că ai crescut destul de mult sumele pe care le ai de plată.

Leu: Se anunță deplasări în interes de serviciu, ca să le dai de cap unor probleme. Pune lucrurile în ordine dacă vrei să ajungi cu bine la finish.

Fecioară: Reglează comunicarea cu grupul de prieteni și nu lăsa nimic nedisecat. Scapă de lucrurile care nu-ți convin, să fie armonie în relația cu ceilalți.

Balanță: Se anunță o perioadă lejeră la serviciu și o să lucrezi cu plăcere. Dă drumul creativității dacă îți dorești să iasă produse de calitate extra.

Scorpion: E nevoie de niște cheltuieli mari pentru a pune casa la punct. Posibil să zugrăvești sau să achiziționezi niște obiecte utile pentru uz casnic.

Săgetător: Ai multe lucruri de rezolvat, dar te miști rapid și cu eficiență. Nu rămâi cu restanțe și chiar faci progrese pe mai multe planuri.

Capricorn: Un proiect nou la orizont. Pune-ți toată priceperea la bătaie, să fie mulțumiți și beneficiarii. Numai așa te bucuri de continuitate.

Vărsător: E bine să fii mai protector cu partenerul de viață, care este prins cu diverse treburi complicate. Ai grijă să nu iasă scântei.

Pești: E o alchimie sufletească, în schimb nu se poate spune la fel cu reamenajarea de acasă. Poate faci comandă de diverse lucruri pentru interior.

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: