HOROSCOP

Berbec

Este posibil să treceţi printr-o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. Din fericire, aveţi o mare capacitate de comunicare, graţie căreia reuşiţi să puneţi lucrurile la punct. Vă sfătuim să nu exageraţi în privinţa problemelor de care vă loviţi pe plan social. Fiţi mai atent la ce afirmaţii faceţi în public!

Taur

Dimineaţa s-ar putea să suferiţi o dezamăgire în dragoste. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că sunteţi prea tulburat. Exprimaţi-vă cât mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit! Încercaţi să nu mai fiţi atât de orgolios!

Gemeni

Traversaţi o perioadă favorabilă, în care se pare că vă reuşeşte orice. Totuşi, vă sfătuim să vorbiţi clar, pentru a nu lăsa loc de neînţelegeri. Aveţi puţină răbdare! Banii pe care îi aşteptaţi vor veni în curând.

Rac

Dimineaţa aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea şi nu vă convine nimic. S-ar putea să vă enervaţi pe un partener de afaceri sau pe şeful direct. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii şi cu persoana iubită!

Leu

Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că riscaţi să nu le puteţi duce la capăt. Limitaţi-vă la strictul necesar! Chiar dacă aveţi multe de rezolvat, vă sfătuim să nu vă încăpăţânaţi. Ar fi bine să vă concentraţi asupra problemelor sociale şi sentimentale.

Fecioară

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor probleme financiare şi sentimentale. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sociale şi căminului. După-amiaza sunteţi invitat într-o vizită la prieteni. Nu ezitaţi, pentru că s-ar putea să cunoaşteţi o persoană importantă!

Balanţă

Reuşiţi să rezolvaţi problemele sentimentale. Cu puţină tandreţe, puteţi pune capăt multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveţi motive de satisfacţie. Totuşi, puteţi fi optimist. După-amiaza, o rudă mai în vârstă vă dăruieşte o sumă importantă de bani.

Scorpion

Relaţiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, din cauza confuziei care vă marchează. Vă recomandăm să nu exageraţi importanţa problemelor sociale. Nu vă certaţi cu colegii de serviciu! Vă puteţi regăsi buna dispoziţie într-o vizită la prieteni sau la rude, împreună cu partenerul de viaţă.

Săgetător

Nu vă ambiţionaţi să rezolvaţi singur problemele casei! S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi serioase, aşa că e mai bine să acceptaţi ajutorul familiei. Un bărbat mai în vârstă vă dă sfaturi valoroase pentru a clarifica o neînţelegere cu persoana iubită.

Capricorn

S-ar putea să începeţi ziua cu un sentiment de profundă nemulţumire, pentru că nu reuşiţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Încercaţi să vă controlaţi! Cei din jur nu sunt obligaţi să vă suporte ieşirile. Vă recomandăm să acordaţi mai multă importanţă problemelor sociale şi sentimentale.

Vărsător

O femeie din anturaj vă poate ajuta să vă clarificaţi sentimentele contradictorii care nu vă dau pace. Păstraţi-vă optimismul, pentru că perioada dificilă pe care o traversaţi este trecătoare! După-amiaza aflaţi că s-ar putea să plecaţi într-o călătorie în străinătate.

Peşti

Aveţi tendinţa de a exagera, atât în privinţa relaţiilor sentimentale, cât şi în ceea ce priveşte afacerile. Ar fi bine să vă temperaţi, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii. Vă recomandăm să nu fiţi egoist şi să întindeţi o mână de ajutor celor care au nevoie. Nu vă neglijaţi sănătatea!

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: