HOROSCOP

Berbec

Sunteţi plin de energie. Este momentul să iniţiaţi o afacere la care vă gândiţi de ceva timp şi care v-ar putea îmbunătăţi situaţia materială. După-amiaza, un prieten vă propune o colaborare. Nu luaţi o decizie până când nu vă consultaţi cu partenerul de viaţă!

Taur

Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, pe plan social şi în domeniul afacerilor. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale. Relaţiile cu anturajul sunt foarte bune. Vă sfătuim să nu vă aşteptaţi la rezultate imediate. Grăbiţi-vă încet!

Gemeni

Puneţi suflet în tot ce faceţi şi puteţi realiza tot ce v-aţi propus. Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate şi să obţineţi câştiguri financiare. În relaţiile cu partenerul de viaţă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere.

Rac

Zi bună pentru a pune la cale planuri de viitor. Puteţi începe noi activităţi în domeniul social. Situaţia financiară vă mai creează mici probleme, însă vă sfătuim să aveţi răbdare până când vor începe să apară rezultatele muncii depuse în ultima vreme.

Leu

În prima parte a zilei vă simţiţi plin de energie şi vă dedicaţi unor munci fizice susţinute. Vă sfătuim să nu vă supra-apreciaţi capacitatea de efort, altfel riscaţi să aveţi probleme de sănătate. În cursul serii s-ar putea să primiţi musafiri de departe sau dumneavoastră să fiţi invitat la prieteni. Fiţi cumpătat!

Fecioară

Zi bună pentru semnarea actelor oficiale. Astăzi, secretul succesului este iniţiativa. Acţionaţi cu hotărâre! Relaţiile parteneriale sunt favorizate şi puteţi rezolva probleme ale familiei.

Balanţă

Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe plan sentimental şi social. Relaţiile cu partenerul de viaţa sunt excelente şi puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună. După-amiaza este posibil să survină schimbări în programul dumneavoastră, ca urmare a unei invitaţii pe care o primiţi în ultimul moment de la o rudă îndepărtată.

Scorpion

Perseverenţa vă ajută să rezolvaţi problemele de la locul de muncă. Veţi vedea că a meritat să vă zbateţi: rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu. Cu calm, totul se rezolvă mai uşor.

Săgetător

Şansa este de partea dumneavoastră şi aveţi succes în tot ce faceţi. Este o zi favorabilă afacerilor şi investiţiilor pentru cămin. Pe plan sentimental, nici o problemă. Vă sfătuim, totuşi, să nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă şi ale celorlalţi membri ai familiei.

Capricorn

Aveţi ocazia să aplicaţi în practică proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi decizii importante pentru viitor. În prima parte a zilei renunţaţi la o călătorie în interesul familiei, din motive financiare. După-amiaza sunteţi invitat la o rudă apropiată pentru aniversarea unui eveniment important de familie. Fiţi cumpătat la masă, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea!

Vărsător

Zi favorabilă călătoriilor în interes familial. Cu acest prilej, puteţi obţine unele câştiguri financiare neaşteptate. Sunteţi foarte încrezător şi aveţi tendinţa să vă asumaţi riscuri cam mari. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

Peşti

În prima parte a zilei sunteţi hotărât să vă ocupaţi de anumite probleme familiale pe care le-aţi tot amânat. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, dar şi cheltuieli. Cu greu reuşiţi să vă respectaţi programul. Cu răbdare, reuşiţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Fiţi atent la acte! Există riscul să le uitaţi undeva sau să le pierdeţi.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: