HOROSCOP

Berbec

Sunteţi indispus pentru că nu staţi prea bine cu banii. Nu este momentul să luaţi decizii importante. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Nu sunteţi în formă şi riscaţi să stricaţi relaţiile.

Taur

Dimineaţa sunteţi marcat de confuzie. Nu este exclus ca relaţiile parteneriale să aibă de suferit din această cauză. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere sau să începeţi o colaborare, vă sfătuim să nu vă grăbiţi.

Gemeni

Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă, nici fizică, nici intelectuală. Ar fi bine să evitaţi discuţiile cu o persoană mai în vârstă, care încearcă să îşi impună punctul de vedere într-o chestiune de afaceri.

Rac

Dimineaţa s-ar putea să intervină ceva neprevăzut şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, gata să vă ajute să porniţi în afaceri. Vă sfătuim să nu să luaţi decizii în grabă.

Leu

Se pare că aveţi probleme de sănătate din cauza surmenajului. Vă sfătuim să munciţi mai puţin şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Spre seară, s-ar putea ca un prieten să vă invite la o petrecere. Profitaţi de ocazie, dar aveţi grijă să evitaţi excesele!

Fecioară

S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu prietenii. Vă sfătuim să vă temperaţi agresivitatea. După-amiaza aveţi o stare de spirit mai bună şi sunt şanse să petreceţi clipe romantice împreună cu partenerul de viaţă.

Balanţă

S-ar părea că nu aveţi spor la nimic. Ce-i drept, astăzi vă cam lipseşte simţul practic. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile. Încercaţi să vă destindeţi! Dacă v-aţi planificat o călătorie împreună cu familia, vă recomandăm să nu ezitaţi.

Scorpion

Aveţi planuri mari şi intenţionaţi să finalizaţi o activitate importantă, începută mai demult. Un telefon de la o rudă vă schimbă programul: trebuie să plecaţi într-o călătorie. S-ar putea să aflaţi că s-a îmbolnăvit o persoană la care ţineţi foarte mult.

Săgetător

Confuzia şi sensibilitatea exagerată din prima parte a zilei vă pot afecta relaţiile cu prietenii, mai ales că sunt şanse să nu îi înţelegeţi corect. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante, cu implicaţii serioase în activitatea profesională sau în afaceri.

Capricorn

S-ar putea să fiţi irascibil pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Ar fi bine să nu vă mai chinuiţi astăzi pentru că vă lipseşte simţul practic. Se pare că oboseala acumulată vă afectează capacitatea de concentrare.

Vărsător

Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune şi aveţi ocazia să petreceţi împreună momente romantice, poate într-o excursie. Nu este exclus să cumpăraţi un obiect de valoare, necesar pentru cămin.

Peşti

Dimineaţa sunteţi din cale afară de sensibil, nu vă puteţi concentra şi este posibil să nu luaţi cele mai bune decizii. Ar fi bine să evitaţi investiţiile, afacerile şi să nu vă implicaţi în activităţi care vă solicită prea mult. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: