HOROSCOP

Berbec

Sunteţi preocupat de problemele personale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Doriţi să faceţi schimbări interesante, însă ar fi bine să le amânaţi pentru altă dată. S-ar putea să plecaţi într-o excursie împreună cu persoana iubită.

Taur

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, iar relaţiile în familie şi cele cu prietenii sunt foarte bune. Buna dispoziţie şi uşurinţa cu care comunicaţi vă ajută să rezolvaţi problemele unor persoane din anturaj.

Gemeni

Vă face o deosebită plăcere să vă reîntâlniţi cu o persoană pe care o apreciaţi şi cu care nu v-aţi văzut de mult. Aveţi şanse să rezolvaţi probleme de familie pe care le-aţi tot amânat. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii.

Rac

S-ar putea să rămâneţi mai mult la serviciu, din cauza unei situaţii neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi. Este posibil să cumpăraţi ceva important pentru casă. Familia este foarte mulţumită de această iniţiativă.

Leu

Nu este o zi prea bună pentru tranzacţii financiare şi nici pentru proiecte de afaceri. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. Nu este exclus chiar să faceţi declaraţii de dragoste. Vă sfătuim să evitaţi afacerile cu grad mare de risc.

Fecioară

Sunteţi într-o formă deosebit de bună şi treceţi printr-un moment prielnic pentru afaceri, întâlniri romantice şi călătorii. Faptul că staţi excelent din punct de vedere sentimental vă face să fiţi entuziast. Cu sănătatea nu aveţi nici o problemă.

Balanţă

Este posibil ca astăzi să faceţi un pas important în viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu vă faceţi griji. După-amiaza, o rudă apropiată vă ajută cu bani. Nu neglijaţi problemele de serviciu!

Scorpion

Este posibil ca pe plan sentimental să aibă loc schimbări importante, în bine. Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să legaţi o prietenie adevărată. Dacă se va baza pe încredere şi va fi presărată cu gesturi frumoase, sunt şanse ca această relaţie să dureze şi chiar să ducă la căsătorie.

Săgetător

Întâlniţi o persoană deosebită care vă cucereşte şi care vă poate schimba viaţa. Este posibil chiar să petreceţi sfârşitul de săptămână împreună. Pe plan profesional şi în afaceri, vă recomandăm să vă bazaţi pe intuiţie, dar să ţineţi cont şi de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Capricorn

Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la locul de muncă, pentru că nu vă puteţi concentra prea bine. După-amiaza vă întâlniţi pe neaşteptate cu o persoană la care ţineţi mult şi care vă invită la o petrecere.

Vărsător

Petreceţi prima parte a zilei împreună cu persoana iubită şi cu prietenii. După-amiaza sunteţi foarte ocupat cu pregătirile pentru o excursie sau o călătorie. Vă recomandăm să vă odihniţi mai mult şi să vă menajaţi sănătatea.

Peşti

Partenerul de viaţă şi prietenii vă apreciază pentru dorinţa de schimbare. Vă sfătuim să profitaţi din plin de şansele care vi se oferă. Aveţi posibilitatea să terminaţi o lucrare importantă, începută mai demult. Se pare că nu sunteţi prea mulţumit de situaţia financiară.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: