Vicepreşedintele Râbu a jucat fotbal împotriva lui Mircea Lucescu

Vasile Râbu, vicepreşedintele C onsiliului Judeţean Gorj, este un microbist înrăit. După ce a jucat fotbal aproximativ 20 de ani, acum urmăreşte cu interes fiecare meci al echipelor sale favorite: Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu. Datorită sportului său preferat a avut ocazia să cunoască şi chiar să aibă ca adversari fotbalişti de renume precum: Mircea Lucescu, Dudu Georgescu şi Florea Dumitrache.

Vasile Râbu, unul dintre şefii judeţului Gorj, a lucrat în minerit aproximativ 22 de ani. De- a lungul carierei sale a fost atras nu numai de meserie ci şi de fotbal. Acesta a făcut parte din echipele: Minerul Motru, Ştiinţa Petroşani şi Minerul Anina. De la vârsta de 13 ani a practicat acest sport şi datorită lui a avut să cunoască şi să lege prietenii cu fotbalişti renumiţi. “Cel mai frumos moment din perioada în care am jucat fotbal a fost atunci când am cunoscut fotbalişti de mare valoare precum: Mircea Lucescu, Dudu Georgescu şi Florea Dumitrache. Eram în armată şi jucam fotbal la echipa Victoria Elcondo Zalău. Atunci am jucat pentru prima dată împotriva echipei Dinamo Bucureşti pe stadionul Armăturii Zalău. Deşi am pierdut meciul cu scorul de 7-0 pentru Dinamo nu am să uit niciodată acel eveniment. Am fost foarte surprins să văd că acei fotbalişti în vogă, la vremea aceea, nu ne-au tratat cu indiferenţă în ciuda faptul că nu eram o echipă de acelaşi rang cu a lor. Cu Florea Dumitrache am fost chiar prieten şi m-a întristat foarte tare decesul său. M-am lăsat de fotbal după vârsta de 30 de ani. De fapt, fotbalul m-a lăsat pe mine”, a declarat Vasile Râbu. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean este un suporter înfocat al echipelor Steaua Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu. “Nu pierd nici un meci al celor două echipe. În situaţia în care joacă Steaua cu Pandurii automat ţin cu Pandurii. Nu am uitat însă nici echipa mea de suflet Minerul Motru.

CONCEDII:

Vasile Râbu îşi petrece timpul liber împreună cu familia sa. În ultima perioadă majoritatea concediilor şi le-a petrecut la munte. “Pentru această vară nu mi-am planificat concediul, dar mai mult ca sigur voi alege o staţiune montană. Nu sunt alpinist, însă îmi place muntele. Aerul curat te ajută să-ţi recapeţi forţele. Nu sunt adeptul staţiunilor din străinătate. Consider că la noi în ţară sunt multe locuri frumoase pe care nu le-am văzut”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: