Mihai Vulpe, imitator profesionist al lui Elvis

Singurul imitator „Elvis” profesionist din România se va lansa în curând în Târgu-Jiu. Este vorba de Mihai Vulpe (Bacio), care îşi va lansa noul proiect în câteva staţiuni exotice din Grecia şi Turcia sub numele de Michael Fox. Prima apariţie oficială ca Elvis o va avea însă vineri, 10 iunie, începând cu ora 17.00, la emisiunea „Acces Direct”, difuzată la Antena 1 şi prezentată de Simona Gherghe.

Târgujianul Mihai Vulpe, cunoscut publicului şi ca Bacio va fi invitatul special al emisiunii „Acces Direct” din această vineri, difuzată pe postul de televiziune Antena 1. Acesta va prezenta cel mai recent proiect al său „Elvis Impersonator”, fiind singurul imitator profesionist din România al celebrului cântăreţ. Fiind una dintre cele mai vizionate emisiuni de showbiz din ţară, Mihai este convins că după această apariţie i se vor deschide şi alte uşi. După acest proiect, care ţine de costumaţie, gesturi, voce, accesorii, deja au început să apară ofertele astfel încât săptămâna viitoare Mihai o să plece în staţiuni din Grecia şi Turcia. „Ideea mi-a venit după ce la toate spectacolele mele lumea îmi cerea să cânt Elvis şi de aceea mi-am dorit să fac un nou proiect «Michael Fox- Elvis Romanian Impersonator». Foarte repede după ce am  trimis materialele audio-video la câţiva impresari din ţară au început să apară şi ofertele. Nu mă aşteptam să-mi lansez acest proiect în străinătate. Asta arată cât de iubit în toată lumea este în continuare Elvis”, declară artistul. Târgujianul este realizatorul primului album dedicat lui „Elvis” din România, lansat cu ajutorul Fan Clubului Oficial “Elvis Presley” din Bucureşti.

A crescut cu muzica lui Elvis

Mihai Vulpe a crescut cu muzica lui Elvis Presley. „Am ascultat Elvis de mic, de la vârsta de cinci ani, şi tot datorită lui m-am apucat de muzică. Am învăţat să cânt la chitară după ce am văzut filmul «O fată fericită». Asta se întâmpla în adolescenţă”, îşi aminteşte Mihai. În timp a reuşit să colecţioneze toate materialele audio-video Elvis. Chiar îşi aminteşte o întâmplare din timpul anilor de studenţie de la Timişoara, care îl amuză de fiecare dată. „În vremea aceea am trimis un demo cu piesele lui Elvis interpretate de mine la Clubul Country Do din Cluj, la un concurs. A doua zi preşedintele clubului m-a sunat şi mi-a spus că i l-am trimis pe Elvis şi nu crede că e vocea mea, aşa că nu voia să mă primească în concurs.  Imediat am luat trenul spre Cluj, unde m-am întâlnit cu el şi i-am cântat pentru a-i demonstra că este vocea mea”, povesteşte Mihai Vulpe.

VIS

„În străinătate acest fenomen este foarte gustat de public şi ceea ce mi-aş dori cel mai mult ar fi să reprezint România în competiţiile internaţionale dedicate memoriei lui Elvis Presley”, mai precizează artistul.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: