Şefa Agenţiei de Prestaţii Sociale, prietenă cu amicii fiicei

Monica Podaru, directorul Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale, este o femeie frumoasă, sensibilă şi cu viziuni moderne. Cea mai bună prietenă îi este chiar fiica, Alexandra. Pe lângă faptul că îşi destănuie secretele una alteia, Monica Podaru a făcut cunoştinţă şi cu prietenii fetei. Ea spune că cel mai important lucru pentru un părinte este să cunoască anturajul copilului său şi să petreacă cât mai mult timp împreună. 

Monica Podaru, de profesie consilier juridic, a devenit directorul Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale Gorj în urmă cu câteva luni. Pe lângă faptul că-şi îndeplineşte cu succes atribuţiile de serviciu, Monica Podaru este şi un părinte model. Pentru ea cea mai bună prietenă este chiar fiica sa, Alexandra, elevă în clasa a X-a. Timpul liber şi-l petrec împreună, destăinuindu-şi secretele una alteia. “Cea mai mare realizare pentru mine este chiar fiica mea, Alexandra. Între noi nu este o relaţie părinte - copil ci o relaţie de prietenie. Nu avem secrete una faţă de cealaltă şi sunt prietenă şi cu prietenii fiicei mele. Jucăm remi împreună şi mă simt bine în mijlocul lor. Îmi place să copilăresc, mă bucur şi mă întristez la una cu ei. Îmi aduc aminte de copilărie şi de fiecare dată le înţeleg stările sufleteşti”, a declarat Monica Podaru. Şefa Agenţiei de Prestaţii Sociale consideră că părinţii ar trebui să le acorde copiilor mai multă atenţiei pentru a evita evenimente neplăcute. “Părinţii trebuie să petreacă mai mult timp cu copiii şi să le cunoască anturajul. Este foarte important să-i laşi să vină acasă cu prietenii şi să stai în mijlocul lor. Numai aşa le putem analiza comportamentul şi vedea modul de gândire al celorlalţi copiii”, a mai menţionat Monica Podaru.

PASIUNI

Monicăi Podaru îi plac foarte mult drumeţiile şi plimbările în aer liber. De asemenea, iubeşte florile şi spune că niciodată nu ar dărui cuiva pe cele primite de ea. Concediile le petrece pe litoralul românesc, de fiecare dată însoţită de fiica sa. După o zi de muncă la birou, în fiecare seară şefa Agenţiei de Prestaţii Sociale se relaxează ascultând muzică şi făcând gimnastică aerobică.        

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: