HOROSCOP

Berbec

Se iveşte ocazia să vă asociaţi într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu luaţi o hotărâre definitivă fără să cunoaşteţi toate avantajele şi dezavantajele.

Taur

Aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni.

Gemeni

Dimineaţa sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. După-amiaza s-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment.

Rac

Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzaţi. Sunt şanse să vă îmbunătăţiţi sensibil situaţia financiară. Vă puteţi ocupa de afaceri.

Leu

Dimineaţa survin evenimente neaşteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiţi luat prin surprindere de nişte musafiri din altă localitate.

Fecioară

Dimineaţa înregistraţi un succes care vă întăreşte convingerea că parcurgeţi o perioadă favorabilă. Aveţi ocazia să începeţi o afacere profitabilă. Ca să nu riscaţi nimic, vă recomandăm să acceptaţi ajutorul unui prieten apropiat.

Balanţă

S-ar putea să ajungeţi la un punct de cotitură în viaţă, care să vă aducă multe bucurii. Sociabilitatea şi forma intelectuală în care vă aflaţi vă asigură succesul pe plan profesional şi social.

    

Scorpion

Aveţi un succes remarcabil pe plan social şi material. Vă sfătuim să profitaţi de şansele care vi se oferă, dar aveţi grijă să nu forţaţi norocul! După-amiaza, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută.

Săgetător

După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere! Riscaţi să vă dezamăgiţi partenerii.

Capricorn

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reuşiţi să vă impresionaţi colaboratorii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câştigaţi bine.

Vărsător

Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional şi în relaţiile sociale. La serviciu găsiţi soluţii originale, acceptate de şefi şi colegi. După-amiaza vă vin în vizită câţiva prieteni.

Peşti

Dimineaţa descoperiţi că o afacere în care nu v-aţi pus prea mari speranţe urmează să vă aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: