HOROSCOP

Berbec

Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteți mofturos și nu prea aveți chef de vorbă. Amânați cumpărăturile și investiţiile! Există riscul să luați decizii neinspirate.

Taur

Încercați să nu vă asumați prea multe responsabilități! Riscați să nu vă iasă mare lucru. Primiți o mână de ajutor de unde nici nu vă așteptați. Spre seară, mergeți la prieteni și uitați de toate problemele de peste zi.

Gemeni

Dimineața s-ar putea să fiți confuz și să aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu vă ajută din cale afară, așa că ar fi bine să nu mergeți la risc. Vă sfătuim să nu neglijați odihna. Chiar trebuie să vă reîncărcați bateriile.

Rac

Nu este o zi favorabilă pentru investiții și planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții. Evitați afacerile la marginea legii, pentru că riscați să aveți probleme!

Leu

Nu este momentul să începeți activități dificile, pentru că vă lipsește simțul practic. Ar fi bine să nu luați nici o inițiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fiți prea inspirat.

Fecioară

Dimineața sunteți puțin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceți înțeles prea ușor. Vă sfătuim să vă ordonați ideile. Dacă doriți să cumpărați ceva de valoare, nu încercați să-i faceți partenerului de viață o surpriză! Sfătuiți-vă înainte de a da banii!

Balanţă

Deși vă simțiți în formă, s-ar putea să descoperiți că nu prea aveți spor și că nu vă reușește mai nimic. Astăzi nu prea sunteți realist. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile, pentru că riscați să provocați discuții aprinse.

Scorpion

Primiți o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie și începeți să vă faceți planuri. Ar fi bine să nu vă pripiți, pentru că vă lipsește simțul practic și s-ar putea să suferiți un eșec.

Săgetător

Dimineața s-ar putea să aveți probleme la serviciu dacă nu reușiți să vă concentrați. Vă sfătuim să nu vă amestecați în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscați să aveți discuții.

Capricorn

În prima parte a zilei sunteți confuz și indispus. Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime.

Vărsător

Aveți planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reușiți să vedeți semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveți mai multă răbdare și să munciți mai ordonat.

Pești

Dimineața sunteți foarte sensibil și nu vă convine nimic. Încercați să depășiți cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți! Vă recomandăm să uitați până mâine ambiția de a vă impune în fața colegilor.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: