HOROSCOP

Berbec   

S-ar putea să plecați într-o scurtă delegație, anunțată în ultimul moment. În ciuda dificultăților, reușiți să vă descurcați foarte bine. Relațiile sentimentale sunt puțin tensionate. 

Taur

Astăzi sunteți plin de energie. Dacă sunteți invitat într-o excursie, vă sfătuim să nu pierdeți ocazia. Nu vă mai gândiți la cheltuieli! Meritați puțină relaxare. Evitați cearta cu o rudă mai în vârstă!

Gemeni

Se pare că începeți pregătirile pentru concediu sau pentru o excursie. O rudă din partea partenerului de viață reușește să vă indispună pe moment. Ascultați-o, pentru că sfaturile sale ar putea să vă fie utile!

Rac

Dimineața, o veste bună: urmează să primiți bani. Puteți să vă faceți planuri de viitor și să vă întâlniți cu prietenii. Stați excelent la capitolul comunicare. Vă recomandăm să nu-i neglijați pe cei mici.

Leu

Apar rezultatele bunei colaborări cu un partener de afaceri. Împreună, reușiți să terminați o lucrare importantă. După-amiaza sunteți nemulțumit din cauza relațiilor sentimentale.

Fecioară

După o perioadă nu tocmai favorabilă, lucrurile merg mai bine pe plan sentimental. S-ar putea să vă îndrăgostiți la prima vedere. Vă recomandăm să fiți sincer.

Balanţă

Sunteți puțin indispus din cauza problemelor financiare. Aveți un randament foarte bun, mai ales în activitățile intelectuale. Vă recomandăm să vă dedicați studiului, proiectelor de viitor sau consolidării relațiilor de afaceri.

Scorpion

Dimineața aveți multe probleme de rezolvat. Chiar dacă sunteți în formă și aveți spor, vă sfătuim să nu refuzați ajutorul celor din jur. Spre seară, primiți de la o persoană mai în vârstă din familie un cadou sau o sumă de bani.

Săgetător

Dimineața sunteți foarte bine dispus și aveți succes în activitățile casnice și în societate. S-ar putea să nu fiți prea mulțumit de situația financiară. Seara, sunteți în centrul atenției la o petrecere.

Capricorn

Sunteți foarte inventiv și vă descurcați foarte bine în afaceri. Investițiile pe care le aveți în vedere vă pot aduce mari satisfacții în curând. Vă sfătuim să nu tratați cu superficialitate problemele partenerului de viață.

Vărsător

Cu farmecul dumneavoastră deosebit, atrageți admirația celor din jur. Aveți mari șanse de reușită în activități comerciale. Sunt favorizate și investițiile pentru casă.

Peşti

Începeți o activitate care vă va aduce câștiguri frumoase și satisfacții profesionale. La serviciu sunteți în formă și munciți mai mult, spre nemulțumirea colegilor. 

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: