HOROSCOP

Berbec

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile.

Taur

La serviciu veţi avea o discuţie cu colegii, dar este bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Oricum, totul va ieşi aşa cum vă doriţi. Este posibil şi să primiţi un cadou de la o rudă apropiată.   


Gemeni

Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus; mai lăsaţi timp şi pentru odihnă şi totul va fi bine. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi primi sprijinul rudelor.
 
Rac

Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil astăzi, când veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante.

Leu

Astrele sunt favorabile în sectorul banilor. Acest lucru permite o zi benefică pe plan financiar, o îmbunătăţire a nivelului de viaţă. Sunteţi într-o formă fizică bună şi puteţi rămâne astfel dacă evitaţi excesele alimentare, mai ales că vă atrag mâncărurile grele şi ciocolata.


Fecioară

Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească. Starea psihică este destul de bună şi reuşiţi tot ce doriţi să întreprindeţi.  

Balanţă

Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil.

Scorpion

Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea apărea. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiați cu atenţie toate detaliile înainte de a o accepta. Şansele de a rezolva o chestiune cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari.  

Săgetător

Reuşiţi să vă faceţi simpatizat într-un cerc mai larg de persoane. Oricum, popularitatea de care dispuneţi vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limita superioară, aşa că, dacă aveţi de luat decizii în chestiuni importante, puteţi avea încredere deplină în judecata dumneavoastră.
 
Capricorn

La slujbă vor fi multe de făcut, aşa că n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program. Până la urmă, rezultatele vor fi pe măsura eforturilor făcute, aşa că, în ansamblu, vă veţi putea declara mulţumit.

Vărsător

În anturajul apropiat veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a face un efort deosebit. Proiectele făcute împreună cu prietenii se vor bucura de succes. O investiţie făcută azi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Peşti

Activităţile extraprofesionale pe care le aveţi în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu fiinţa iubită nu vă mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faceţi reproşuri. Banii pe care îi aşteptaţi vă vor parveni cu oarecare întârziere.


Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: