HOROSCOP

Berbec

Obstacolul care apare azi în planurile dumneavoastră vă pune pe gânduri, pentru că vă întrebaţi dacă nu cumva este un semn că ar fi bine să vă opriţi aici, înainte de a mai consuma inutil timp şi energie.

Taur

Nu vă place tonul cu care vi se adresează unii, pentru că nu meritaţi nici criticile lor, nici ostilitatea din voce. Trebuie să le arătaţi cumva că vă deranjeaza atitudinea lor negativă. Vă întrebaţi ce aţi făcut să vi se vorbească aşa, dar nu găsiţi răspunsuri, pentru că totul ţine doar de starea lor de spirit.


Gemeni

Ar fi bine să vă ocupaţi de cele mai mărunte puncte de pe lista de zi, pentru că pe acestea le puteţi duce repede la îndeplinire, ca apoi să aveţi starea necesară să vă aplecaţi şi asupra celor mai complicate sarcini.
 
Rac

Cui să daţi prioritate astăzi: carierei sau familiei, de vreme ce amândouă vă solicită la fel de mult- Faceţi puţină ordine în planurile dumneavoastră, pentru că veţi găsi o cale să oferiți un pic şi uneia, şi celeilalte, fără a prejudicia nici o parte.

Leu

Sunteţi o persoană ambiţioasă, care vrea să se afirme, iar azi aveţi toate şansele să reuşiţi prin valoarea dumneavoastră incontestabilă. Energia de care dispuneţi merită investită într-o activitate de amploare, ca atare nu vă gândiţi la chestiuni mărunte.

Fecioară

Trebuie să luptaţi pentru drepturile care vi se cuvin, deci nu aşteptaţi să vă facă alţii dreptate! Este doar lupta dumneavoastră împotriva celor care v-au subestimat sau nu v-au tratat corect, ca atare, dacă ştiţi că un anumit lucru era menit pentru dumneavoastră, faceţi tot posibilul să intraţi în posesia lui!

Balanţă

Apare un motiv de sărbătoare în anturaj, dar nu sunteţi dumneavoastră neapărat actorul principal al acestui eveniment de vârf, însă vă încântă ce se petrece. Cineva drag merită toată atenţia, pentru că are un succes pe care simte nevoia să-l celebreze.

Scorpion

Starea de sănătate lasă de dorit, nu vă simţiţi deloc în apele dumneavoastră, ci simţiţi nevoia de mai mult somn. Ar fi indicat să vă adunați forţele, pentru că oricum nu daţi randament în nici o activitate în starea în care sunteţi.

Săgetător

Banii sunt un stimulent suficient de bun pentru a avea o zi interesantă, deoarece vă puteţi folosi de ei pentru a face paşi mari spre scopul propus. Fără aceste resurse, aţi fi bătut pasul pe loc, fără nici un progres.
 
Capricorn

Sunteţi singurul care gestionează timpul eficient, întrucât cei din jurul dumneavoastră se enervează când văd că orele trec parcă împotriva lor. Pe dumneavoastră nu vă deranjează nici că trece prea repede, nici că se scurge prea lent, pentru că aveţi convingerea că ritmul în care evoluează un anumit proiect este cel optim.

Vărsător

Chiar şi cele mai banale sarcini au nevoie de implicarea dumneavoastră, pentru că tot trebuie să vă ocupaţi odată şi odată şi de ele. Nu le puteţi nici evita, nici amâna la nesfârşit, ca atare, canalizaţi-vă energia spre fleacuri, deşi nu vă plac.

Peşti

Vă e frică să faceţi destăinuiri cu privire la cele mai intime sentimente ale dumneavoastră, ca nu cumva să fiţi criticat sau respins, dar, dacă nu încercaţi, nu aveţi de unde să ştiţi ce reacţie veţi naşte!


Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: