HOROSCOP

Berbec

Planurile financiare au început să se cam clatine şi asta pentru că treceţi printr-o perioadă în care vântul îşi face de cap prin buzunarele dumneavoastră. Dar nu-i nimic, există atâtea activităţi plăcute, încât nu are rost să vă bateţi capul cu asemenea probleme.

Taur

Sunteţi atât de preocupaţi de impresia pe care o creaţi în jur încât aţi ajuns să vă priviţi prin ochii altora. Ar trebui însă să ştiţi că nimic nu poate fi mai frumos şi mai liniştitor decât să vă simţiţi bine cu voi înşivă.


Gemeni

Nu ştim dacă din cauza zilelor tot mai însorite, dar astăzi aveţi o poftă nebună de a colinda prin oraş şi de a vă bucura de fiecare moment. Aveţi însă grijă cu sănătatea. S-ar putea ca stresul şi alimentaţia haotică să vă slăbească sistemul imunitar.
 
Rac

Sunteţi mereu tentaţi să-i criticaţi pe cei din jur sau să-i etichetaţi pe cei pe care de-abia dacă îi vedeţi o singură dată în viaţă. Fiţi mai rezervaţi şi mai răbdători cu oamenii, pentru că altfel puteţi genera certuri inutile.

Leu

Dimineaţa aţi putea fi cooptat în demararea unui proiect sau o cunoştinţă vă va cere ajutorul într-o problemă care nu mai suportă amânare. Vă mobilizaţi şi daţi dovadă de mult curaj şi îndemânare.


Fecioară

Astăzi veţi fi nevoit să luaţi o decizie tranşantă în legătură cu un subiect delicat. Nu luaţi în seamă ce vă sfătuiesc cei din jur. Concentraţi-vă doar la ceea ce vă doriţi dumneavoastră şi veţi lua cea mai bună decizie.

Balanţă

Astăzi vă îngropaţi din nou în muncă. Fie că este vorba de sarcini de serviciu sau treburi prin casă, oboseala s-ar putea să se adâncească spre sfârşitul zilei. Încercaţi să vă odihniţi mai mult.


Scorpion

Relaţia cu partenerul cam scârţâie, dar trebuie să conştientizaţi că este doar o perioadă de tranziţie. Oricum, aţi putea să reflectaţi asupra acestui lucru şi să încercaţi împreună să remediaţi situaţia.

Săgetător

Astăzi se pun bazele unei deplasări spre o destinaţie incitantă. Prietenii vor veni cu planuri mari. Plănuiţi împreună vacanţa de vară şi nu vă gândiţi la constrângerile financiare sau profesionale.
 

Capricorn

Începeţi greoi ziua. Sunteţi tot mai obosiţi şi nu reuşiţi nicicum să scăpaţi de stresul care vă domină de ceva vreme. Vă recomandăm să leneviţi cât mai mult. Lăsaţi activităţile solicitante pe altădată.

Vărsător

Atâta muncă şi alergătură v-a cam pus pe butuci. Starea de oboseală şi dispoziţia proastă vă pot determina să intraţi în polemici cu cei din jurul dumneavoastră.

Peşti

Astăzi descoperiţi că aveţi mai mulţi prieteni dornici să vă ajute decât vă închipuiţi. Dacă treceţi printr-o perioadă mai grea din punct de vedere sentimental, îi puteţi contacta fără să ezitaţi.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: