Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

Implicarea dumneavoastră în chestiunile sentimentale va fi mai profundă decât în mod obişnuit. Pe de altă parte, veţi fi şi ceva mai suspicios, acest lucru putându-vă pune în situaţia de a avea unele controverse cu partenerul.

Taur

Starea dumneavoastră generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. Unele activităţi pe care nu le-aţi rezolvat la timp vă vor răpi mai mult timp decât aţi putea crede.


Gemeni

În relaţia dumneavoastră de dragoste, lucrurile nu vor evolua chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aveţi de lămurit ceva, nu este cazul să insistaţi să aveţi ultimul cuvânt. Lăsaţi lucrurile să-şi urmeze cursul firesc şi va fi mai bine pentru toată lumea.
 
Rac

La serviciu veţi avea discuţii legate de bani, dar nu veţi obţine ceea ce vă doriţi. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt pentru că rezolvările vor veni ceva mai târziu, dar vă vor satisface.

Leu

La serviciu vor fi multe de făcut, veţi munci din greu şi vă va deranja faptul că superiorii ierarhici vor părea că nu vă apreciază eforturile. Nu trebuie să fiţi îngrijorat, căci rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate, iar aprecierile vor veni de unde vă aşteptaţi mai puţin.

Fecioară

Vă veţi implica în diverse activităţi intelectuale, dar, în ciuda inspiraţiei de care daţi dovadă, aţi putea greşi cu uşurinţă. Încercaţi să discutaţi cu cineva de încredere proiectele dumneavoastră.

Balanţă

Dorinţa de a vă implica în activităţi noi va ieşi în evidenţă şi la serviciu. Este posibil să faceţi lucruri mai deosebite, ceea ce vă va aduce aprecierea atât a colegilor, cât şi a superiorilor ierarhici.

Scorpion

Aţi putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce vă poate aduce unele avantaje materiale, dar, dacă veţi face greşeli, se vor încurca multe planuri. Eforturile dumneavoastră nu vor fi apreciate aşa cum consideraţi, cel puţin deocamdată.

Săgetător

Entuziasmul dumneavoastră afectiv atinge limita superioară, dar comunicarea cu fiinţa iubită nu este chiar la nivelul la care vă aşteptaţi. Dacă aţi fi ceva mai înţelegător ar fi mai bine pentru toată lumea.
 
Capricorn

Sunteţi dornic de a vă petrece cât mai mult timp în compania persoanei iubite, dar, pe de altă parte, nu aveţi răbdare să-i ascultaţi nemulţumirile. Dacă veţi pleca urechea la sfaturile sale, aţi putea avea o realizare în plan material.

Vărsător

Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă veţi duce. Vi se vor face complimente şi veţi fi în centrul atenţiei, ceea ce ar putea stârni gelozia partenerului. Dacă veţi încerca o mică escapadă sentimentală, nu veţi avea ce regreta.


Peşti

Chestiunile băneşti vă interesează parcă mai mult decât în mod obişnuit. Sunt şanse să câştigaţi ceva bani din activităţile profesionale, dar va trebui să munciţi mult pentru asta.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: