HOROSCOP

Berbec

Relaţia cu prietenii evoluează excelent, aceştia fiindu-vă alături în tot ce faceţi. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale, care vă vor da posibilitatea de a vă relaxa, dar şi de a găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat.


Taur

Veţi avea parte de o zi extrem de agitată, cu evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu vă vor privi personal. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii şi să vă faceţi un control de rutină.


Gemeni

Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor astăzi, când vi se va oferi ocazia să faceţi o investiţie tentantă. Totuşi, nu este momentul să vă asumaţi riscuri. Tot ceea ce ţine de călătorii vă favorizează din toate punctele de vedere.
 

Rac

Interesul pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie sau să semnaţi actele pentru o afacere pe care o aveaţi în plan de ceva timp.

Leu

În această perioadă sunteţi cam impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să încurce lucrurile. Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari.

Fecioară

Este posibil să primiţi o ofertă pentru o colaborare şi ar fi bine să o analizaţi pe toate feţele înainte de a da un răspuns. Şansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari, dar sunt condiţionate de conştiinciozitate.

Balanţă

Sentimentele dumneavoastră vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de dragoste. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, partenerul ar putea avea o realizare.

Scorpion

Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par a vă observa meritele. Relaţia cu colegii este bună şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează.

Săgetător

Este posibil să apară unele schimbări la nivelul instituţiei la care lucraţi. De asemenea, în cazul în care doriţi să vă schimbaţi serviciul, aţi putea primi o ofertă care să vă tenteze. Totuşi, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre.

Capricorn

Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. Traversaţi o perioadă în care aveţi toate şansele să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită. Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere.

Vărsător

Sunteţi dornic să vă implicaţi în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că inima vă este ceva mai sensibilă în această perioadă şi nu exageraţi.


Peşti

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar trebui să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Dozaţi-vă cu grijă eforturile, altfel nu veţi reuşi să vă descurcaţi. La serviciu veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: