Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec
Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu partenerii de afaceri vă va aduce la cunoştinţă detalii interesante, care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat.

Taur

Pe acasă va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare cu rudele apropiate, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera.


Gemeni

Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi o bună ocazie pentru a vă folosi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul este chiar aşa cum se prezintă la prima vedere.
 

Rac

Aveţi nevoie de ceva bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile şi, mai ales, să nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante.

Leu

La serviciu vă veţi confrunta cu situaţii dificile, dar felul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune la care speraţi de mai mult timp.

Fecioară

Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce vă va aduce o creştere a popularităţii în rândul celor din anturajul apropiat. Cineva încearcă să vă facă rău, fiţi atent şi, mai ales, nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil.

Balanţă

Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile vă vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună celor din anturajul de la serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dumneavoastră, pe care le vor susţine necondiţionat.

Scorpion

Traversaţi o perioadă agitată, în care trebuie să rezolvaţi o mulţime de nimicuri. Cineva va interveni în planurile dumneavoastră şi acest lucru vă va deranja; nu este însă cazul să vă manifestaţi supărarea.

Săgetător

Reuşiţi să fiţi mai eficient în toate mediile în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător, dar şi mai optimist. Veţi face o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Nu demaraţi însă nimic deocamdată.
 

Capricorn

Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu aveţi prea multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci îndemânarea vă va ajuta să faceţi totul într-un timp record.

Vărsător

Energia fizică este foarte mare, dar aveţi tendinţa să o risipiți pentru tot felul de activităţi lipsite de importanţă. Câteva zile de odihnă activă vă vor spori randamentul. Dacă nu vă puteţi permite o călătorie, aţi putea practica un sport; nu uitaţi însă nici de treburile de prin gospodărie.

Peşti

Speculaţiile vă avantajează astăzi, aşa încât vreţi să vă relaxaţi la jocurile de noroc. În rest, doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: