HOROSCOP

Berbec

Pe latura profesională stați bine pentru că totul vă va ieşi la fix şi veți avea mult spor. Vor exista unele dezamăgiri legate de anturaj, de relaţiile cu prietenii. Aveţi însă grijă cu sănătatea. S-ar putea ca stresul şi alimentaţia haotică să vă slăbească sistemul imunitar.

Taur

O tentativă de împăcare cu o persoană cu care ați rupt legătura sau cu care sunteți certaţi va eşua. O veste bună legată de viaţa de familie vă va binedispune. Cu banii veți sta destul de bine, pentru că vi se vor restitui nişte datorii, dar trebuie să fiți atenţi să nu faceți excese financiare.

Gemeni

Câteva veşti bune date de prieteni vă vor însenina, dar nu trebuie totuşi să amânați o vizită la doctor. La sfârşitul săptămânii se preconizează călătorii plăcute în interes sentimental.

Rac

În dragoste vă aşteaptă o perioadă plină de pasiune, propuneri picante şi momente intense. Cei care au avut necazuri recent vor primi un semn că lucrurile se îndreaptă. Gemenii trebuie să încerce să se bazeze şi pe sprijinul familiei şi al prietenilor.

Leu

Randamentul vostru intelectual nu va fi excepţional, dar nu veți avea de ales. Un cadou de la persoana iubită se anunţă pe la mijlocul săptămânii şi ar trebui să răspundeți cu aceeaşi monedă.

Fecioară

În dragoste, toate întrebările voastre vor primi răspunsuri şi, cel mai probabil, vor fi cele pe care doriți să le auziți.  Fiţi mai rezervaţi şi mai răbdători cu oamenii, pentru că altfel puteţi genera certuri inutile.

Balanță

Dragostea merge foarte bine, mai ales pentru cei singuri, pentru că aceştia au toate şansele să cunoască pe cineva interesant.  Concentraţi-vă doar la ceea ce vă doriţi dumneavoastră şi veţi lua cea mai bună decizie.

Scorpion

Relaţiile interumane vor fi foarte bune în aceste zile. Profesional, vi se va cere să investiți mai multă energie şi să vă implicați mai mult. Mici nelinişti financiare vă vor  da bătăi de cap dar şi acestea se vor rezolva în foarte scurt timp.

Săgetător

La sfârşitul săptămânii veți reuşi să rezolvați o problemă financiară foarte stresantă. E foarte posibil să primiți o veste de la o dragoste mai veche, care să vă întoarcă pe dos.  Vă recomandăm să leneviţi cât mai mult. Lăsaţi activităţile solicitante pe altădată.

Capricorn

Profesional, nu veți fi prea mulțumiți, pentru că vă veți simți ignorați de superiori. De bani nu vă puteți plânge, pentru că veți fi răsplătiţi pentru un serviciu făcut mai demult.

Vărsător

În dragoste, vi se va cere să dați dovadă de mai multă inţiativă şi să acordați mai multă atenţie relaţiei, mai ales dacă s-a cam instalat rutina, dar nu vor exista certuri. Un mesaj transmis greşit de cineva din anturaj va da naştere unui mic conflict.

Pești

Fiți foarte atenţi în dragoste, pentru că o a treia persoană va încerca să vă influenţeze negativ relaţia. Starea de oboseală şi dispoziţia proastă vă pot determina să intraţi în polemici cu cei din jurul dumneavoastră.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: