HOROSCOP

Berbec

Dimineața primiți un ajutor financiar nesperat și reușiți să începeți o activitate laborioasă. Vă recomandăm să vă abțineți de la speculații, pentru că riscați să pierdeți mult. Nu vă grăbiți!

Taur

O persoană pe care o cunoașteți întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri și vă stimulează să porniți o mică afacere. Puteți avea succes în orice domeniu, dacă abordați problemele cu seriozitate, dar vă sfătuim să aveți răbdare.

Gemeni

Este foarte posibil să faceți un pas important în viață. Rudele și prietenii vă susțin.

Dacă nu stați prea bine cu banii, nu vă faceți griji! Vă ajută o femeie mai în vârstă.

Rac

Sunteți hotărât să începeți o viață nouă și să intrați în afaceri. Nu este exclus ca după-amiază să găsiți formula optimă pentru a începe. Vă sfătuim să nu neglijați odihna. Altfel, riscați să aveți probleme din cauza surmenajului.

Leu

Este un moment bun pentru a începe o investiție pe termen lung. Deși riscurile sunt destul mari, sunteți optimist, pentru că vă bucurați de sprijinul partenerului de viață.

Păstrați-vă modestia și nu vă lăsați orbit de laudele celor din jur!

Fecioara

Sunteți într-o formă excelentă și puteți avea succes în afaceri, în călătorii și pe plan sentimental. Cu sănătatea și cu moralul stați foarte bine. După-amiază este posibil să vi se propună o colaborare.

Balanța

Aveți ocazia să rezolvați problemele financiare acumulate în ultima perioadă. S-ar putea să vi se propună asociarea într-o afacere. Puteți să vă consolidați relațiile și să legați noi prietenii. Vă recomandăm să evitați speculațiile și să vă ascultați intuiția.

Scorpion

Sunteți în formă și este momentul să începeți noi activități în cămin. Partenerul de viață vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar. Vă sfătuim să fiți mai optimist și să aveți mai multă încredere în viitor.

Săgetător

Sunteți decis să vă ocupați de probleme ale căminului. Un bărbat mai în vârstă din familie vă oferă ajutorul, dar încearcă să vă convingă că nu faceți bine. Vă recomandăm să evitați o ceartă care ar putea tensiona atmosfera din familie pentru multă vreme.

Capricorn

Se pare ca sunteți preocupat de un schimb de locuințe sau doriți să cumpărați o casă. Vă sfătuim să nu vă grăbiți și să vă consultați cu familia, pentru a evita orice reproșuri ulterioare. Ar fi bine să țineți cont de posibilitățile financiare reale.

Vărsător

O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Vă recomandăm să evitați speculațiile și acțiunile la limita legii, ca să nu intrați în conflict cu autoritățile. Nu luați decizii pripite, mai ales după-amiaza!

Pești

Sunteți creativ și ingenios, calități pe care ar fi bine să le folosiți pentru a porni o afacere. În cazul în care nu vă ajung banii, vă sfătuim să cereți un împrumut de la o rudă mai înstărită. Chiar dacă sunteți cuprins de febra afacerilor, nu neglijați relațiile sentimentale!

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: