HOROSCOP

Berbec

Aveţi agenda plină, dar nu sunteţi în cele mai bune toane. Nu vă merge, totuşi, pentru că sunt sarcini obligatorii pe care, odată şi-odată, tot va trebui să le rezolvaţi. Nu ascundeţi praful sub preş, cum se spune.

Taur

Sunteţi încă blocat într-o amintire dureroasă, nu pentru că aţi mai avea vreo legătură cu acele suferinţe, ci pentru că cei din preajmă tot aduc discuţiile la acelaşi punct sensibil.


Gemeni

Nu vă jucaţi cu legile sau cu cei care deţin într-un fel sau altul puterea, pentru că pot oricând să o folosească împotriva dumneavoastră, apelând la sancţiuni şi pedepse, fie că le meritaţi sau nu.


Rac

Sentimentele pot fi exprimate şi într-o manieră mai dinamică, nu e nevoie doar de o comodă linişte între dumneavoastră şi persoana dragă. Unul trebuie să vină cu iniţiative care să mai anime un pic atmosfera în cuplu, ca să nu se instaleze monotonia şi plictiseala.

Leu

Presimţiţi că vă apropiaţi de un capăt de drum după care trebuie să închideţi complet acest capitol. Deja nu se mai urneşte nimic, piedicile au început să se aglomereze şi să se acutizeze, astfel încât începeţi să credeţi că sunteţi pe ultima sută de metri înainte de un eşec.


Fecioară

Interveniţi în problemele altei persoane, care se simte copleşită de necazurile sale, încât nu are dispoziţia să discute despre nimic altceva. Are noroc cu un prieten ca dumneavoastră alături, pentru că veţi asculta ce-l doare şi, mai detaşat de miezul evenimentelor, îi puteţi oferi nişte idei salvatoare.

Balanţă

Vă simţiţi foarte bine în anturajul în care v-aţi nimerit astăzi, pentru că observaţi în ochii multora interes şi simpatie. Dacă sunt persoane total necunoscute, aveţi şansa de a-i cuceri foarte uşor, pentru că multora le place de dumneavoastră.

Scorpion

Nu vă simţiţi bine într-un anturaj foarte aglomerat, cu persoane extrem de variate, pentru că nu sunt oameni cu care aveţi ce discuta. Vă simţiţi ca printre străini şi nu găsiţi nici un subiect comun de conversaţie.

Săgetător

Nu vă grăbiţi să daţi azi răspunsul final cu privire la o propunere care pare tentantă, pentru că vor mai apărea unele informaţii pe parcurs. Dacă spuneţi acum ce gândiţi, mai târziu aţi putea regreta graba de acum, pentru că se vor ivi condiţii noi, poate mai profitabile, sau informaţii suplimentare care vor da o valoare în plus ideii iniţiale.

Capricorn

Porniţi în trombă o activitate nouă şi, ca tot ce-i la început, vă place grozav ceea ce faceţi. Profitaţi de acest entuziasm maxim ca să ajungeţi mai repede la ţelul propus, pentru că şi ceea ce vă aşteaptă la capăt e la fel de interesant ca şi drumul pe care-l parcurgeţi până acolo.

Vărsător

Aveţi mari rezerve cu privire la şansele de izbândă ale unui eveniment anunţat pentru perioada imediat următoare. Dacă nu vă concentraţi mai serios, e şi normal să vă pierdeţi interesul şi optimismul, dar totul depinde numai de toanele în care vă aflaţi.


Peşti

Când în calea dumneavoastră apar ghinioanele, e greu de crezut că veţi găsi leac împotriva lor. Daţi piept azi numai cu duşmani, cu oameni care nu vă vor binele, cu persoane cu caractere dubioase care caută să ascundă adevărul, dar nici dumneavoastră nu vă lăsaţi mai prejos.


Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: