Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

BERBEC
Ar trebui sa luati in seama avertismentele partenerului de cuplu si sa fiti mai atent cum circulati, mai ales daca plecati la drum cu autoturismul propriu. Sarbatoare cu fast!


TAUR
Sansele sentimentale exceptionale sunt in pericol din cauza unei femei care actioneaza agresiv. Castigurile sociale nu sunt afectate, ba chiar continua sa se multiplice. Seara in straini!


GEMENI
Creativitatea la cote inalte nu se poate manifesta pentru ca vin musafiri neinvitati ce uita sa mai plece. Partenerul de cuplu va ajuta, dar considera ca nu-i dati suficienta atentie.


RAC
Va bazati si astazi pe familie pentru a va scoate din incurcaturi. Aventurile sentimentale de la serviciu va pot da viata peste cap, mai ales daca ati ramas iar fara bani.


LEU
Nu stiti ce atitudine sa luati cu privire la propunerile ce vi se fac pentru plecarile locale si externe. Seara, descoperiti ca rudele au devenit mai prospere decat dv.

FECIOARA
Primiti bani restanti ori vi se returneaza niste imprumuturi, insa imediat apare si o paguba care va incurca planurile. Apar conflicte cu o femeie care se afla inca in strainatate.

BALANTA
Partenerul de cuplu devine suspicios din cauza atentiei exagerate pe care o dati colegilor de serviciu, sefilor si unor rude apropiate. Depasiti situatia cu optimism.

SCORPION
Cu toate ca aveti foarte mult de lucru si v-ati implicat in multe activitati promitatoare, pentru moment nu inregistrati decat distrugeri si promisiuni. Seara, familia va ajuta iar.


SAGETATOR
Relatiile cu partenerul de cuplu devin din ce in ce mai tensionate si ajungeti la concluzia ca rudele si prietenii au avut dreptate pe deplin. Seara, noi parteneri de distractie.

CAPRICORN
Situatia financiara se imbunatateste simtitor si va puteti permite sa primiti multi oaspeti. Din pacate, comunicarea cu prietenii este afectata de resentimente mai vechi.


VARSATOR

Toate ideile dv. financiare se dovedesc acum dezastruoase. Sunteti salvat de resursele reprezentate de gratificatiile de la serviciu. Seara, partener cheltuitor si imprevizibil.

PESTI
Senzual si mai energic ori mai irascibil decat de obicei, nu aveti rabdare sa le multumiti celor care va dau vestea buna a unor castiguri suplimentare. Seara, originalitate surprinzatoare.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: