Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

BERBEC

În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitata extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare. În partea a doua a zilei, împreună cu persoana iubită, faceţi planuri de viitor.

TAUR

Sunteţi hotărât să începeţi o nouă etapă în viaţa dumneavoastră socială şi profesională. Azi sunt favorizate comunicarea, relaţiile cu persoanele tinere şi călătoriile în interes personal. Fiţi prudent în privinţa cheltuielilor!

GEMENI

Zi bună pentru a începe noi activităţi şi pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul familiei. Fiţi cumpătat şi consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

RAC

Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să vă afirmaţi în societate. Puteţi să începeţi o nouă afacere, cu condiţia să finalizaţi mai întâi lucrările deja începute. Relaţiile cu membrii familiei sunt foarte bune. Nu luaţi decizii de unul singur!

LEU

La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteţi obţine beneficiile materiale scontate, dacă evitaţi speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare.

FECIOARĂ

Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie! Vă sfătuim să analizaţi cu atenţie propunerea, împreună cu partenerul de viaţă. De asemenea, ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă, cu experienţă în domeniu.

BALANŢĂ

Aveţi rezultate deosebite pe plan social şi afaceri. Vă sfătuim să daţi dovadă de răbdare şi să nu forţaţi lucrurile. Spre seară primiţi o veste bună de la persoană iubită, în urma căreia viaţa dumneavoastră se schimbă complet.

SCORPION

Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care vă prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.

SĂGETĂTOR

Relaţiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineţii vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

CAPRICORN

Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relaţiilor de prietenie şi sentimentale. Este favorizată munca în echipă.

VĂRSĂTOR

Partenerul de viaţă vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceţi după-amiază împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă. Reuşiţi să rezolvaţi o problemă partenerială cu care se confruntă o persoană mai tânără din anturaj.

PEŞTI

Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan social şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investiţiile pe care le faceţi se vor dovedi rentabile. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: