Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

BERBEC

Relaţiile sociale ar putea fi afectate de o deziluzie pe plan sentimental. Nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur şi exprimaţi-vă clar, pentru a evita neînţelegerile! Vă recomandăm să nu mai fiţi atât de orgolios, pentru că riscaţi să rămâneţi fără prieteni.

TAUR

Aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Vă sfătuim să nu exageraţi, pentru că este posibil să jigniţi o persoană mai în vârstă din familie. După-amiază plecaţi într-o vizită la prieteni, unde vă simţiţi foarte bine. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

GEMENI

Totul pare să vă meargă perfect şi nimic nu vă poate indispune. Sunteţi nerăbdător să vă exprimaţi şi să acţionaţi. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, pentru că riscaţi să faceţi gafe regretabile.

RAC

Sunteţi decis să faceţi schimbări radicale în privinţa relaţiilor sentimentale. Planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi au mari şanse de reuşită, dar trebuie să aveţi răbdare. Ascultaţi-vă intuiţia!

LEU

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară care vă stresează de câteva zile. Este o zi bună pentru consolidarea prieteniilor şi întâlniri cu persoane importante. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!

FECIOARĂ

Dimineaţă aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal. Vă recomandăm să fiţi foarte atent cu banii şi cu documentele, să nu le uitaţi pe undeva. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită!

BALANŢĂ

Vă indispun pierderile pe care le-aţi suferit cu o afacere nerentabilă. Traversaţi o perioadă în care credeţi că toţi vă sunt împotrivă şi că nu vă iese nimic. Nu fiţi pesimist, în curând va fi mai bine!

SCORPION

Nervozitatea cauzată de problemele financiare poate să vă creeze probleme la serviciu. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că o ceartă cu partenerul de viaţă nu poate decât să agraveze situaţia. După-amiază, limitaţi-vă la activităţi de rutină!

SĂGETĂTOR

Dimineaţă primiţi o veste proastă de la o rudă din alta localitate. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, peste posibilităţile dumneavoastră. Nu vă faceţi griji! Un prieten vă ajută să treceţi peste această perioadă mai dificilă.

CAPRICORN

S-ar putea să vă supăraţi pe un prieten care nu vă returnează un împrumut. Nu vă ambalaţi, s-ar putea să nu o facă intenţionat! Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să fiţi înţelegător cu cei din jur. Evitaţi să vă certaţi cu persoana iubită!

VĂRSĂTOR

Relaţiile sentimentale se pot tensiona şi mai mult, din cauza discuţiilor în contradictoriu. Vă recomandăm să fiţi mai atent cum vorbiţi. La nervi, este posibil să rostiţi cuvinte grele. Ascultaţi sfaturile unei femei cu experienţă!

PEŞTI

Ar fi bine să vă rezolvaţi problemele importante dimineaţă, când sunteţi mai energic. După-amiază, s-ar putea să fiţi dezamăgit de un prieten în care aţi avut încredere. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: