Horoscop

BERBEC

Zi favorabila realizărilor pe plan social si material - dar sa nu va aşteptaţi ca rezultatele sa apară imediat! S-ar putea sa plecaţi intr-o călătorie neplanificată. Pare sa fie o deplasare in interes de afaceri, care va oferă o şansă nesperata.

TAUR

Sunteţi in forma si va adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşiţi sa rezolvaţi câteva probleme ale familiei si chiar sa ii ajutaţi pe alţii sa îşi rezolve problemele. Este o zi favorabila comunicării cu prietenii si cu membrii familiei.

Nu exageraţi cu sfaturile pe care le oferiţi!

GEMENI

Sunteţi intr-o forma intelectuala deosebita, care va facilitează relaţiile cu cei din jur. Sunteţi capabil sa ascultaţi cu atenţie problemele celorlalţi si sa le oferiţi sfaturi utile. Aveţi grija sa nu faceţi promisiuni pe care nu le veţi putea respecta!

După-amiaza s-ar putea sa fiţi invitat la o petrecere.

RAC

Demaraţi cu bine o noua afacere si faceţi planuri de viitor in legătură cu o investiţie pe termen lung. Partenerul de viata va susţine. Va sfătuim sa evitaţi speculaţiile.

LEU

Intuiţia si simţul practic va ajuta sa luaţi decizii inspirate in afaceri.

Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, nu va grăbiţi sa refuzaţi! Perspectivele sunt foarte promiţătoare. Va sfătuim sa evitaţi discuţiile aprinse si sa va relaxaţi mai mult.

FECIOARĂ

Astăzi aveţi posibilitatea sa realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung si să luaţi o decizie bună pentru viitor. Ar fi bine sa petreceţi seara in mijlocul familiei. Relaţiile cu persoana iubita sunt deosebit de bune.

BALANŢĂ

Se conturează o zi excelenta in afaceri, cu întâlniri fructuoase si planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate. Traversaţi o perioada in care puteţi rezolva multe probleme financiare. După-amiaza sunteţi in centrul atenţiei in grupul de prieteni.

SCORPION

Aveţi succes in activităţile desfăşurate in cămin, dar si in afaceri. Partenerii de afaceri va apreciază propunerile, dar va sfătuim sa nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru ca riscaţi sa nu finalizaţi nimic. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Consultaţi-vă si partenerul de viata!

SĂGETĂTOR

Este o zi buna pentru a lua decizii importante in privinţa relaţiilor sentimentale si parteneriale. Chiar daca situaţia financiara nu va satisface pe deplin, nu este cazul sa va îngrijoraţi. Banii vor apărea la momentul oportun.

Puteţi sa va bazaţi pe intuiţie.

CAPRICORN

Intuiţia va ajuta sa găsiţi o metoda originala pentru a face schimbări importante in viata sociala. Pentru aceasta, va fi nevoie sa faceţi un compromis cu ceilalţi membri ai familiei, dar si câteva drumuri scurte împreună cu un prieten.

Nu rataţi aceasta ocazie favorabila! Puteţi obţine satisfacţii majore in viitorul apropiat.

VĂRSĂTOR

Intuiţia va ajuta sa găsiţi o metoda originala pentru a face schimbări importante in viata sociala. Pentru aceasta, va fi nevoie sa faceţi un compromis cu ceilalţi membri ai familiei, dar si câteva drumuri scurte împreună cu un prieten.

Nu rataţi aceasta ocazie favorabilă! Puteţi obţine satisfacţii majore in viitorul apropiat.

PEŞTI

S-ar putea sa întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental si sa fiţi nevoit sa luaţi o decizie importanta. In afaceri, puteţi sa faceţi proiecte de viitor si sa va puneţi in aplicare cunoştinţele teoretice. Aveţi şanse sa obţineţi beneficii considerabile.

Va recomandam sa evitaţi speculaţiile financiare.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: