Horoscop

BERBEC

Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, care vă încurca planurile. Vă recomandam sa amânaţi problemele dificile, care necesita o mare putere de concentrare. Sunteţi cu capul in nori si riscaţi sa nu rezolvaţi nimic. Ar fi bine sa nu începeţi nici o activitate noua.

TAUR

Intenţionaţi să începeţi o afacere, dar astăzi vă lipseşte simţul practic. Va sfătuim să mai aşteptaţi pana când veţi vedea totul mai clar. S-ar putea sa aveţi mici probleme de sănătate, dar trecătoare. După-amiaza ar fi bine sa va ocupaţi de problemele partenerului de viaţă.

GEMENI

Trebuie sa luaţi o decizie importantă pe plan sentimental, dar sunteţi nehotărât. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă. Evitaţi certurile! Astăzi, orice ceartă poate degenera cu uşurinţă. Va sfătuim să acceptaţi ajutorul unei persoane mai tinere.

RAC

S-ar putea sa constataţi ca planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten va roagă să îl ajutaţi intr-o problema de afaceri. Puteţi câştiga si dumneavoastră o suma importanta. Evitaţi orice fel de speculaţii! După o zi agitata, petreceţi o seara romantica alături de persoana iubita.

LEU

Dimineaţa sunteţi confuz si s-ar putea sa înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vârsta din familie. Nu este exclus sa aveţi dificultăţi de concentrare. Încercaţi sa va concentraţi asupra problemelor urgente! Daca intenţionaţi să cumpăraţi un obiect scump, este indicat sa va consultaţi cu partenerul de viaţă.

FECIOARĂ

Va cam lipseşte simţul practic si ar fi bine sa nu va asumaţi noi responsabilităţi. Nu abordaţi probleme importante, mai ales pe plan profesional sau in afaceri!

BALANŢĂ

Dimineaţa nu sunteţi prea bine dispus si nu reuşiţi sa va adunaţi. Vă recomandăm sa nu va asumaţi nici un risc. Astăzi şansa nu este de partea dumneavoastră. Daca vi se propune sa va asociaţi intr-o afacere, ar fi bine sa nu va grăbiţi. Sunteţi confuz si puteţi lua decizii neinspirate.

SCORPION

Se pare ca nu prea aveţi spor la serviciu, pentru ca sunteţi ameţit si neîndemanatic. Va sfătuim sa evitaţi discuţiile in contradictoriu cu şefii si cu colegii. Spre seara este posibil sa mergeţi in vizita la prieteni, unde nu este exclus sa va îndrăgostiţi de o persoană deosebită.

SĂGETĂTOR

Daca vi se propune sa deveniţi asociat intr-o afacere, va recomandam sa nu va pripiţi. Astăzi va cam lipseşte simţul practic si riscaţi sa luaţi decizii greşite. Acordaţi mai multa atenţie relaţiilor sentimentale! Sunt şanse sa petreceţi o seara romantica împreună cu persoana iubita.

CAPRICORN

Sunteţi visător si aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante. Nu este momentul sa începeţi activităţi noi, pentru ca nu staţi prea bine cu simţul practic. Puteţi avea succes doar daca acceptaţi ajutorul prietenilor si al familiei.

VĂRSĂTOR

Sunteţi pornit sa-i criticaţi pe toţi cei din jur. Va recomandam sa fiţi prudent si sa evitaţi discuţiile in contradictoriu cu colegii. Amânaţi călătoriile planificate pentru azi! Exista riscul sa nu rezolvaţi nimic. Spre seara s-ar putea sa primiţi musafiri din alta localitate. Nu este exclus ca aceştia sa va facă o surpriza plăcută.

PEŞTI

Dimineaţa s-ar putea sa fiţi confuz si sa nu puteţi lua o decizie importanta cu privire la o afacere. Nu este o zi favorabila examenelor sau întâlnirilor de afaceri. După-amiaza este posibil sa vi se propună o colaborare. Nu va grăbiţi sa semnaţi un contract!

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: