Horoscop

BERBEC

Aveţi şanse mari sa rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viata va ajuta. După-amiaza, s-ar putea sa întâmpinaţi probleme de natura birocratica. Va sfătuim sa va bazaţi pe intuiţie.

TAUR

Sunteţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm si răbdare, veţi reuşi. Aveţi şanse sa faceţi schimbări in casa, spre bucuria partenerului de viata. Fiţi mai atent la cheltuieli! Nu este un moment prea bun pentru investiţii. Va sfătuim sa va odihniţi mai mult.

GEMENI

Aveţi succes in toate activităţile casnice. Primiţi o suma importanta de pe urma unei afaceri si va faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viata. Va sfătuim sa nu începeţi decât ceea ce sunteţi sigur ca puteţi termina. Spre seara, s-ar putea sa aflaţi despre o ruda ca este bolnava.

RAC

Reuşiţi să faceţi schimbări radicale in viaţa dumneavoastră, mai ales in privinţa relaţiilor sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri. Ar fi bine sa ascultaţi si părerile partenerului de viata.

LEU

S-ar putea sa fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Va sfătuim sa nu va descurajaţi. Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Aveţi ocazia sa petreceţi mai mult timp alături de persoana iubita. Puteţi sa faceţi planuri de viitor.

FECIOARĂ

Chiar daca aveţi multe probleme de rezolvat, ar fi bine sa va relaxaţi mai mult. Sunteţi tentat sa cheltuiţi prea mult in interes personal. Fiţi prudent si cumpătat! După-amiaza este posibil sa faceţi cunoştinţă cu o persoana deosebita, care va juca un rol important in viata dumneavoastră sentimentala.

BALANŢĂ

Aveţi succes in afaceri si in activităţile desfăşurate pentru cămin. Reuşiţi sa faceţi schimbări atât in casa, cat si in afaceri. Va sfătuim sa ţineţi seama si de părerile unui bărbat mai in vârstă. Aveţi grija sa nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru ca s-ar putea sa nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit. Seara va vizitează un prieten cu care nu v-aţi mai văzut de mult.

SCORPION

Sunteţi hotărât sa faceţi o schimbare in relaţiile sentimentale. După-amiază va simţiţi foarte bine intr-o vizita la prieteni, unde va aflaţi in centrul atenţiei. Lăsaţi-i si pe ceilalţi sa vorbească! Va sfătuim sa fiţi diplomat si sa evitaţi discuţiile in contradictoriu cu o femeie.

SĂGETĂTOR

Ar fi bine sa nu va planificaţi treburi importante pentru astăzi, pentru ca este puţin probabil sa va puteţi respecta programul. Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casa si pentru un membru mai tânăr al familiei. Puteţi sa va ocupaţi de problemele financiare, pentru aveţi şanse de reuşită. Evitaţi orice fel de speculaţii!

CAPRICORN

Aveţi ocazia sa daţi sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, va puteţi îndeplini dorinţa de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabila investiţiilor si întâlnirilor cu prietenii, insa va sfătuim sa nu va neglijaţi partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR

Aveţi tendinţa sa va dedicaţi total muncii si sa neglijaţi relaţiile sentimentale. Va sfătuim sa acordaţi mai multa atenţie familiei. După-amiaza, vi se propune sa intraţi intr-o afacere. Ar fi bine sa nu va grăbiţi, pentru ca exista riscul unui eşec.

PEŞTI

Sunteţi decis sa terminaţi o activitate începută mai demult, pentru casa. Puteţi beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui sa ii suportaţi sfaturile insistente. Aveţi grija sa nu se ajungă la ceartă! Spre seara, s-ar putea sa va viziteze un prieten bun.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: