Horoscop

BERBEC

S-ar putea să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi in largul dumneavoastră. Păstraţi-vă calmul şi nu vă lăsaţi atras intr-o cearta! Va sfătuim sa va bazaţi pe intuiţie si sa ascultaţi sfaturile unei rude.

TAUR

Intenţionaţi să preluaţi noi sarcini la serviciu, dar nu sunteţi sigur ca veţi reuşi. S-ar putea să aveţi discuţii aprinse cu colegii, daca refuzaţi să ascultaţi si părerile lor. Va sfătuim sa va stabiliţi clar priorităţile. Nu va întindeţi mai mult decât vă ţine plapuma!

GEMENI

Dimineaţa survin evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este indicat să vă puneţi mari speranţe intr-o afacere pe care o credeaţi profitabilă. Spre seara, vă simţiţi bine in mijlocul familiei.

RAC

Sunteţi foarte ambiţios, dar conjunctura actuala nu va ajuta prea mult. Nu este momentul sa va asumaţi mai multe responsabilităţi. S-ar putea sa fiţi confuz si sa nu va puteţi onora toate angajamentele. Spre seară, faceţi planuri pentru sfârşitul de săptămână, împreună cu persoana iubita.

LEU

Vă faceţi griji degeaba. Norocul va zâmbeşte atât pe plan profesional, cât si pe plan financiar. S-ar putea sa fiţi puţin surmenat si, din aceasta cauza, sa deveniţi irascibil. Va sfătuim sa nu căutaţi nod in papura celor din jur. Ar fi bine sa va odihniţi mai mult.

FECIOARĂ

Dimineaţa s-ar putea sa nu va simţiţi in formă, ceea ce va accentuează starea de nervozitate. Vă recomandam sa nu va asumaţi nici un risc. Păstraţi-vă calmul si înarmaţi-vă cu multă răbdare!

BALANŢĂ

Din cauza problemelor sentimentale, dimineaţa este posibil sa fiţi confuz. Acceptaţi ajutorul prietenilor apropiaţi! Pentru a evita o cearta in familie, ar fi bine sa amânaţi orice decizie pentru altă dată.

SCORPION

Din cauza amânării unei delegaţii, programul vă este dat peste cap. S-ar putea să vă enervaţi pentru ca sunteţi nevoit sa pierdeţi timpul fără folos. Cei din jur fac tot posibilul sa va ajute.

SĂGETĂTOR

Dimineaţa s-ar putea să fiţi bulversat din cauza unor nereuşite care parca se ţin lanţ. Nu este exclus sa fiţi irascibil şi să vă certaţi cu cei din jur. Va recomandăm sa vă temperaţi pornirile agresive. Amânaţi întâlnirile de afaceri!

CAPRICORN

Sunteţi confuz si predispus să faceţi greşeli. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor urgente. Dimineaţa este posibil sa va dezamăgiţi un prieten bun. Nu căutaţi nod in papura celor din jur!

VĂRSĂTOR

Dimineaţa sunteţi irascibil si riscaţi sa stricaţi relaţiile cu colaboratorii. Păstraţi-vă calmul şi nu faceţi caz din orice mărunţiş! Este indicat sa evitaţi ieşirile in societate şi afacerile, pentru că sunteţi predispus la greşeli.

PEŞTI

Astăzi vă concentraţi mai greu, aşa că vă sfătuim să amânaţi deciziile importante. Ar fi bine să evitaţi activităţile care necesită efort intelectual şi luciditate. Este cazul să acordaţi mai mult timp odihnei.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: