Horoscop

BERBEC

Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteţi mofturos si nu prea aveţi chef de vorba. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile! Exista riscul sa luaţi decizii neinspirate. Pe plan sentimental, totul este in regula. Va sfătuim doar sa acordaţi mai multa atenţie persoanei iubite.

TAUR

Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi sa nu va iasă mare lucru. Primiţi o mana de ajutor de unde nici nu va aşteptaţi. Spre seara, mergeţi la prieteni si uitaţi de toate problemele de peste zi.

GEMENI

Încercaţi sa nu va asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mana de ajutor de unde nici nu va aşteptaţi. Spre seară, mergeţi la prieteni si uitaţi de toate problemele de peste zi.

RAC

Încercaţi sa nu va asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mana de ajutor de unde nici nu va aşteptaţi. Spre seara, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

LEU

Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru ca vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nici o iniţiativa la serviciu sau in afaceri. S-ar putea să nu fiţi prea inspirat.

FECIOARĂ

Dimineaţa sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu va faceţi înţeles prea uşor. Va sfătuim să vă ordonaţi ideile. Daca doriţi sa cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi sa-i faceţi partenerului de viata o surpriza! Sfătuiţi-vă înainte de a da banii!

BALANȚĂ

Primiţi o suma importantă de la o persoana mai în vârstă din familie şi începeţi sa vă faceţi planuri. Ar fi bine sa nu va pripiţi, pentru ca va lipseşte simţul practic si s-ar putea sa suferiţi un eşec. Va recomandăm sa va consultaţi cu partenerul de viata.

SĂGETĂTOR

Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la serviciu daca nu reuşiţi să vă concentraţi. Va sfătuim să nu vă amestecaţi in bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscaţi să aveţi discuţii. După-amiaza va reveniţi. Nu este exclus să petreceţi o seară romantică.

CAPRICORN

In prima parte a zilei sunteţi confuz si indispus. Va recomandam sa nu va asumaţi riscuri, pentru ca şansele de reuşită sunt minime. Daca aveţi ocazia sa va relaxaţi intr-un fel sau altul, nu staţi pe gânduri! Ar fi bine sa vă menajaţi sănătatea.

VĂRSĂTOR

Aveţi planuri mari, in special in domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Va sfătuim să aveţi mai multa răbdare si sa munciţi mai ordonat. Nu ar fi rău, in acest sens, să fiţi mai atent la detalii si sa nu va grăbiţi.

PEȘTI

Dimineaţa sunteţi foarte sensibil si nu va convine nimic. Încercaţi sa depăşiţi cât mai repede aceasta stare, pentru ca va poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Vă recomandăm să uitaţi până mâine ambiţia de a va impune in fata colegilor. Spre seara, o rudă vă dă o veste bună cu care reuşeşte să vă ridice moralul.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: