Horoscop

BERBEC

Aveţi o stare de nervozitate care vă poate pune într-o situaţie neplăcută acasă. Va recomandăm să vă păstraţi calmul ţi să vă concentraţi la ce aveţi de terminat. Încercaţi să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă si cu o persoană mai în vârstă! Ar fi bine să daţi dovada de mai multa tandreţe.

TAUR

Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte in interes personal. Sunteţi foarte sensibil şi aveţi tendinţă de a exagera. După-amiază ar fi bine să vă temperaţi orgoliul, pentru a evita o cearta cu persoană iubită. Nu mai fiţi atât de încăpăţânat! Va sfătuim sa amânaţi activităţile stresante şi să încercaţi sa va odihniţi.

GEMENI

Începeţi ziua plin de energie şi idei. Aveţi grija sa nu depăşiţi anumite limite şi evitaţi să provocaţi discuţii în contradictoriu! Aprecierile de care va bucuraţi în societate ar putea fi umbrite de reapariţia unei probleme sentimentale pe care nu aţi rezolvat-o la timpul ei.

RAC

Aveţi şansa să obţineţi uşor mici câştiguri, dar va recomandăm să fiţi prudent. Feriţi-vă de speculaţii! După-amiază este posibil sa va confruntaţi cu o problemă sentimentală, dacă refuzaţi să mergeţi la o petrecere. Va sfătuim să nu exageraţi şi să nu ii ignoraţi pe cei din jur.

LEU

Aveţi mai multa încredere si sunteţi optimist. Va sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi. Altfel, riscaţi sa vi se reproşeze ca sunteţi indiferent. Ar fi bine să fiţi mai prudent. Nu trataţi legea cu superficialitate, ca să nu aveţi probleme!

FECIOARĂ

Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva in relaţiile sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu o persoana atrăgătoare. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar vă recomandăm să nu fiţi prea îndrăzneţ Ar fi bine sa va ascultaţi intuiţia.

BALANȚĂ

Dimineaţa aveţi tendinţa de a va aventura in mai multe activităţi deodată. Este o zi buna pentru câştiguri financiare uşoare, dar este indicat sa evitaţi speculaţiile. Prietenii va ajuta, dar ar fi bine sa ascultaţi si părerile celor apropiaţi.

SCORPION

Pe plan financiar, treceţi printr-o perioadă nu tocmai bună şi sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Spiritul de aventura şi îndrăzneală va îndeamnă să vă asumaţi prea multe riscuri. Va sfătuim să fiţi mai prudent si sa respectaţi legile.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau sa fiţi invitat la rude. O persoana mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problema sentimentala. Va sfătuim să nu faceţi afirmaţii prin care să alimentaţi gelozia persoanei iubite.

CAPRICORN

Va recomandam sa evitaţi călătoriile de afaceri si investiţiile. Nu aveţi chef de nimic si va lipseşte simţul practic. Nu evitaţi comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi înţeles greşit! Relaţiile cu persoana iubita merg bine, dar va recomandăm sa nu exageraţi importantă sentimentelor.

VĂRSĂTOR

O ruda apropiata va cere un împrumut. Va sfătuim să nu vă eschivaţi, mai ales ca e vorba despre o problema de sănătate. După-amiază, vă pune serios pe gânduri o veste referitoare la relaţiile sentimentale. Va recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă ascultaţi intuiţia.

PEȘTI

Aveţi succes la studii si puteţi comunică mai uşor cu cei din jur. Puteţi sa faceţi tranzacţii avantajoase. Vi se oferă posibilitatea să plecaţi într-o călătorie in interes personal, ceea ce stârneşte gelozia persoanei iubite. Va sfătuim sa nu luaţi decizii in grabă.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: