Horoscop

BERBEC

Sunt şanse să începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine. Sunteţi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor. Va recomandăm să acceptaţi munca în echipă. Nu faceţi eforturi mari! Riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea sau chiar un accident.

TAUR

Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia celor din jur. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent in afaceri. Aveţi ocazia sa faceţi o investiţie importantă pentru casa. Va sfătuim sa evitaţi discuţiile in contradictoriu cu persoane mai in vârstă. Acordaţi mai mult timp familiei!

GEMENI

Creativitatea va ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasa încep să prindă contur. Va recomandăm sa nu va neglijaţi familia. Ar fi bine sa va faceţi timp si pentru odihnă.

RAC

Este o zi bună pentru a trece la schimbări in domeniul afacerilor si pe plan sentimental. Sunt şanse mari să prindeţi un contract de colaborare. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să fiţi mai îngăduitor cu o persoană din anturajul dumneavoastră.

LEU

Dimineaţa nu prea reuşiţi sa faceţi ce v-aţi propus, pentru ca intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Va sfătuim să nu vă enervaţi si sa fiţi perseverent. După-amiaza aveţi faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă dă câteva idei de afaceri. Va sfătuim să vă consultaţi si cu partenerul de viata.

FECIOARĂ

Dimineaţa nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru ca intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Va sfătuim sa nu va enervaţi si sa fiţi perseverent. După-amiaza aveţi faceţi cunoştinţă cu o persoana care va dă câteva idei de afaceri. Va sfătuim sa va consultaţi si cu partenerul de viaţă.

BALANŢĂ

Este foarte posibil sa se petreacă ceva deosebit pe plan social sau in relaţiile sentimentale. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri si investiţiile pentru cămin. Va recomandăm să vă ascultaţi intuiţia. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună.

SCORPION

Sunteţi foarte bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes in chestiuni casnice si in societate. Seara va simţiţi foarte bine intr-o vizita la prieteni, unde sunteţi în centrul atenţiei. Evitaţi exagerările!

SĂGETĂTOR

Dimineaţa nu vă vedeţi capul de treabă. Organizaţi-vă cât mai eficient! După-amiază aveţi ocazia sa puneţi bazele unei afaceri. Ca sa nu aveţi probleme, va recomandăm să apelaţi la persoane cu experienţă. Pe plan sentimental puteţi să fiţi optimist.

CAPRICORN

Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc. In schimb, sunteţi intr-o forma intelectuală deosebită. Puteţi avea succes la examene, concursuri etc. Va sfătuim sa va analizaţi serios perspectivele profesionale si să căutaţi noi oportunităţi.

VĂRSĂTOR

Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri si reuşiţi sa încheiaţi o tranzacţie strălucită. Relaţiile cu persoana iubita trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteţi dispus să discutaţi calm, totul se poate rezolva. Va recomandăm să nu neglijaţi activităţile casnice, dar nici odihnă.

PEȘTI

Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile sentimentale sa fie mai încordate. Va sfătuim sa nu va ambiţionaţi si să aveţi răbdare ca partenerul de viata sa se calmeze. Se pare ca sunteţi nevoit să plecaţi intr-o delegaţie care se anunţă destul de dificilă. Va puteţi descurca foarte bine, dar va sfătuim sa fiţi foarte atent la acte. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: