Horoscop

BERBEC

Sunteţi creativ si va preocupa ideea de a începe o activitate noua. Aveţi şanse sa va afirmaţi pe plan intelectual. Parcurgeţi o perioada favorabila inspiraţiei artistice. Va sfătuim sa nu neglijaţi odihnă.

TAUR

Cu toate ca va simţiţi in forma, este posibil sa constataţi ca nu va reuşeşte aproape nimic. Se pare ca sunteţi confuz si va lipseşte simţul practic. Nu este exclus să fiţi înţeles greşit de cei din jur. Va recomandam sa nu forţaţi lucrurile, pentru ca riscaţi sa va certaţi atât cu colegii de serviciu, cat si cu partenerul de viata.

GEMENI

Dimineaţa sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea sa va afecteze relaţiile cu cei din jur. Va sfătuim sa fiţi prudent in tot ce faceţi. Nu faceţi nici o promisiune daca nu sunteţi sigur ca puteţi sa o respectaţi! După-amiază lucrurile revin la normal. Ar fi bine sa dedicaţi mai mult timp activităţilor creative.

RAC

În mod neaşteptat, primiţi o suma importanta de la o ruda mai în vârstă. Va regăsiţi încrederea in viitor si începeţi sa faceţi planuri. Va recomandam sa nu luaţi hotărâri importante in graba, pentru ca va lipseşte simţul practic. Consultaţi-vă cu partenerul de viata!

LEU

Şansele sunt de partea dumneavoastră, intuiţia va ajuta si reuşiţi sa depăşiţi cu bine dificultăţile. Aveţi succes in tot ce faceţi. Este o zi bună pentru examene si pentru afirmarea pe plan artistic. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Acordaţi mai multa atenţie unui membru al familiei, care ar putea avea probleme cu sănătatea!

FECIOARĂ

Dimineaţa faceţi planuri ambiţioase in legătură cu o afacere, dar este posibil sa va loviţi de obstacole care va cam taie elanul. Va sfătuim sa aveţi mai multă răbdare şi sa fiţi mai realist. Proiectele dumneavoastră de viitor se pot concretiza, dar nu astăzi.

BALANŢĂ

Dimineaţa aveţi tendinţa sa fiţi prea idealist si sa neglijaţi probleme importante. Nu începeţi nimic nou, pentru ca este posibil sa luaţi decizii eronate! S-ar putea ca intuiţia sa nu va ajute prea mult. Cereţi sfatul prietenilor!

SCORPION

Sunteţi hipersensibil si nu aveţi chef de vorba. Va sfătuim sa evitaţi întâlnirile cu prietenii. Ar fi bine sa amânaţi orice tranzacţie si sa evitaţi speculaţiile, pentru ca riscaţi sa pierdeţi sume importante. Pe plan sentimental parcurgeţi un moment favorabil.

SĂGETĂTOR

Sunteţi cam agitat, pentru ca începeţi o lucrare noua si nu va este clar cum sa o abordaţi. Nu refuzaţi sprijinul oferit de colegi! Chiar dacă vă frământă problemele profesionale, ar fi bine să ii arătaţi partenerului de viaţă mai multă afecţiune.

CAPRICORN

Va recomandam sa nu va începeţi activităţi noi, pentru ca va lipseşte simţul practic. Amânaţi deciziile importante pe plan profesional si in afaceri, pentru ca s-ar putea sa nu găsiţi cele mai bune soluţii!

VĂRSĂTOR

Aveţi ocazia să vă afirmaţi in societate, mai ales datorită talentelor artistice. După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoana care vă va susţine activitatea creativa. Va sfătuim sa aveţi răbdare si fiţi încrezător in intuiţia partenerului de viata.

PEȘTI

S-ar putea să aveţi o mare dezamăgire, in urma unei întâlniri de afaceri. Nu vă descurajaţi! Pur si simplu, nu este un moment favorabil pentru afaceri. Vă sfătuim sa nu încercaţi sa obţineţi câştiguri rapide. Spre seară, petreceţi momente plăcute alături de persoana iubita si face-i planuri cu privire la o călătorie.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: