Horoscop

BERBEC

Sunteţi tentat sa amânaţi o vizită programata pentru azi, cu riscul sa tensionaţi relaţiile cu partenerul de viata. Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-vă calmul si limitaţi-vă la activităţi de rutină, care va solicită mai puţin!

TAUR

Sunteţi foarte preocupat de problemele financiare şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimental. Nu este exclus ca partenerul de viaţă sa va reproşeze acest lucru. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere. Daca reuşiţi sa va detaşaţi de problemele cotidiene, vă veţi simţi foarte bine.

GEMENI

Astăzi nu sunteţi prea comunicativ si ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante in domeniul profesional, pentru ca riscaţi sa fie greşite. Va sfătuim să vă dedicaţi unor activităţi relaxante şi să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

RAC

Aveţi mari şanse de reuşită in toate activităţile legate de cămin, cu condiţia să vă organizaţi bine timpul. Este recomandabil să amânaţi deciziile importante în afaceri. Petreceţi seara in familie. Încercaţi să vă relaxaţi!

LEU

Capacitatea creativa atinge o cota ridicata si ar fi bine sa o folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale si de afaceri. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune, daca va stăpâniţi tentaţia de a-i face reproşuri persoanei iubite.

FECIOARĂ

În prima parte a zilei sunteţi cu capul in nori. Pana reuşiţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, va sfătuim să fiţi prudent şi să nu va implicaţi in activităţi importante. Aveţi grija ce spuneţi! Exista riscul să jigniţi o persoana mai în vârstă din familie.

BALANŢĂ

Se pare ca aveţi probleme pe plan sentimental si deveniţi irascibil. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi sa replicaţi! Sfaturile prietenilor va pot fi foarte utile, daca va temperaţi orgoliul si încăpăţânarea.

SCORPION

Survin evenimente neaşteptate care va dau programul peste cap. Se pare că sunteţi nevoit sa plecaţi intr-o delegaţie anunţată in ultimul moment. Partenerul de viata este nemulţumit de schimbarea de program. Cu calm si înţelegere, puteţi evita un conflict in familie.

SĂGETĂTOR

Din cauza dificultăţilor financiare, sunteţi tentat sa renunţaţi la o călătorie in interesul familiei. Este o decizie delicata, pentru ca riscaţi sa va indispuneţi partenerul de viata. S-ar putea ca explicaţiile dumneavoastră sa nu fie suficient de convingătoare si sa fiţi greşit înţeles. Nu uitaţi ca vorba dulce, mult aduce!

CAPRICORN

În prima parte a zilei sunteţi indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri in privinţa unei investiţii. Păstraţi-vă calmul, dacă nu vreţi să complicaţi situaţia! Va sfătuim sa va relaxaţi si să vă detaşaţi de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosfera din familie.

VĂRSĂTOR

Aţi făcut mari eforturi pentru a gasi noi surse de venituri, iar acum va simtiti epuizat. Va sfătuim sa nu forţaţi lucrurile si sa aveti rabdare. In curand, un prieten vă va propune o colaborare. In aceasta perioada nu sunt recomandate speculaţiile.

PEȘTI

În prima parte a zilei sunteţi cam visător si aveţi tendinţa sa neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru ca riscaţi să luaţi decizii greşite. Nu refuzaţi ajutorul oferit de un prieten!

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: