Horoscop

BERBEC

Nu este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Resimțiți o stare de inhibiție care vă împiedică sa va exprimați clar. Vă recomandăm sa nu faceți investiții și sa nu cumpărați obiecte de valoare, pentru ca s-ar putea sa regretați. Încercați sa va relaxați si sa faceți planurilor de viitor, pentru familie!

TAUR

Astăzi simțiți nevoia să schimbați ceva sau sa faceti lucruri noi. Este o zi favorabilă relatiilor sentimentale și treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevarata lor valoare. Vă recomandăm să nu semnati documente oficiale și să nu faceți afaceri.

GEMENI

De dimineață aveți multe probleme de rezolvat, dar aveți suficientă energie pentru a le face față. S-ar putea să întâmpinați dificultăți de natură financiară. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale și familiei.

RAC

Vă sfatuim să o lăsați mai ușor cu munca si sa vă aplecați mai mult spre problemele sentimentale. Amânați-vă proiectele de afaceri, pentru că s-ar putea să pierdeți o sumă importantă! Vă recomandăm să vă ocupați de treburi casnice, de rutină.

LEU

De dimineață aveti ocazia să demarați o afacere. Va recomandăm să nu vă pripiți. Mai stați doua-trei zile inainte de a lua o hotarare! Astazi sunt favorizate relațiile cu partenerul de viață si aveți toate sansele să petreceți împreună o seară romantică.

FECIOARĂ

Nu sunteți prea comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Va recomandăm sa nu incepeti activități noi să nu începeți noi afaceri, chiar dacă primiți propuneri din partea prietenilor.

BALANȚĂ

Sunteți într-o formă intelectuală deosebită. Aveți succes in activitățile legate de familie si cămin. Vă sfătuim să vă stabiliți clar prioritățile, ca să nu pierdeți timpul. Ascultați și părerile partenerului de viață!

SCORPION

Simțiți nevoia să vorbiti cu o persoană de sex opus, despre problemele dumneavoastră sentimentale. Este posibil să credeți ca sunteți neglijat. Vă sfătuim sa nu vă lăsați pradă melancoliei. Starea de inhibiție și lipsa de sociabilitate ar putea să agraveze neînțelegerile cu persoana iubita.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să fiți indispus și să nu aveti chef de nimeni si de nimic. Riscați să vă izolati. Va recomandăm să fiți mai sociabil. Problemele care vă frământă nu sunt chiar atat de grave cum credeți.

CAPRICORN

Nu este o zi favorabilă călătoriilor și câștigurilor financiare. Inhibiția și lipsă de sociabilitate ar putea să vă conduca la esecuri in afaceri și deziluzii în plan social. Relatiile sentimentale nu au de suferit, dacă acordați mai mult timp problemelor partenerului de viață. Vă recomandăm fiți mai comunicativ.

VĂRSĂTOR

Astăzi sunteți puțin inhibiat, motiv pentru care puteți avea dificultăți de comunicare. Vă recomandăm să evitați ieșirile cu prietenii si, mai ales, cu persoanele importante. Evitați investițiile și nu cumpărați obiecte de valoare! Riscați să regretați.

PEȘTI

Dimineața, colegii și familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care va face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină obosela acumulată sau problemele financiare care va frământă. Vă recomandăm să nu luați decizii importante de unul singur. Nu începeți activități delicate, care necesită multă atenție!

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: