Horoscop

BERBEC

Aveţi ocazia să vă folosiţi talentul artistic. Imaginaţia vă ajută mult şi colaboraţi foarte bine cu anturajul. Nu ezitaţi să începeţi o activitate nouă! Aveţi şanse mari pe plan profesional şi în afaceri. Seara sunteţi invitat la prieteni. Nu neglijaţi odihna!

TAUR

Doriţi să faceţi o schimbare radicală în viaţa dumneavoastră şi vă gândiţi la o metoda originală. Pentru aceasta, trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să vă organizaţi mai eficient. Profitaţi de acest moment favorabil şi de ajutorul unei rude!

GEMENI

S-ar putea să vă dezamăgească lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta. Sentimentele contradictorii din prima parte a zilei se risipesc după ce aflaţi ca va vin musafiri din alta localitate.

RAC

Datorită intuiţiei si talentului din prima parte a zilei, aveţi realizări deosebite pe plan profesional si social. Va recomandăm sa nu va lăsaţi luat de val şi să nu forţaţi lucrurile. S-ar putea să plecaţi pe neaşteptate într-o călătorie lungă, în interes familial.

LEU

Puteţi sa vă faceţi planuri de viitor si sa începeţi noi activităţi în domeniul social, care vă vor aduce satisfacţii. Spre seară, vă simţiţi foarte bine in compania prietenilor si a persoanei dragi. Nu vă pripiţi dacă aveţi de luat decizii importante!

FECIOARĂ

De dimineaţă aveţi o imaginaţie debordanta, iar intuiţia vă ajută mult. Chiar dacă nu aveţi o situaţie financiara prea bună, sunteţi entuziast şi dornic să vă apucaţi de afaceri. Va sfătuim să vă puneţi la treaba inventivitatea si talentul. După-amiaza, este posibil sa suferiţi o deziluzie pe plan sentimental. Nu vă lăsaţi afectat!

BALANŢĂ

Imaginaţia vă ajută să rezolvaţi rapid problemele de serviciu. Şefii îşi pun mari speranţe in dumneavoastră. După-amiază, mergeţi într-o vizită la prieteni si planificaţi o scurtă călătorie. Va recomandam să ţineţi cont si de părerile partenerului de viaţă.

SCORPION

Obţineţi multe satisfacţii pe plan social si profesional, gratie creativităţii şi intuiţiei. Sunteţi nevoit să plecaţi de urgenţă intr-o delegaţie, in care reuşiţi să rezolvaţi si câteva probleme personale. Spre seară, aveţi ocazia sa luaţi o decizie importanta intr-o problema sentimentala. Va sfătuim să fiţi prudent.

SĂGETĂTOR

Aveţi noroc in tranzacţii comerciale. În viaţa particulară, intenţionaţi să faceţi schimbări cu care familia este de acord. După-amiază puteţi sa faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă, dar va sfătuim sa nu vă puneţi mari speranţe intr-o suma de bani pe care ar trebui sa o primiţi.

CAPRICORN

Aveţi o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat, atât de serviciu, cat si personale. Reuşiţi sa va descurcaţi, gratie intuiţiei si ideilor originale. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să daţi dovadă de multa diplomaţie. Ţineţi cont si de părerile celor mai tineri!

VĂRSĂTOR

Dimineaţa survin evenimente neprevăzute, care vă modifica programul. Fie primiţi musafiri din alta localitate, fie plecaţi într-o călătorie la rude. Un membru al familiei vă ajută să rezolvaţi o problemă de afaceri.

PEŞTI

Va recomandăm să nu va faceţi un program strict, pentru ca vor surveni numeroase schimbări. Dimineaţa vă întâlniţi cu un fost coleg de serviciu, cu care este posibil să vă petreceţi după-amiază. Astăzi puteţi să luaţi decizii tranşante, pentru a rezolva probleme de familie. Evitaţi speculaţiile financiare!

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: