Horoscop

Berbec

Ai farmec şi ţi se acordă atenţie chiar şi în situaţiile în care nu te-ai fi aşteptat să se întâmple aşa. Ai grijă totuşi ce-ţi doreşti, pentru că sunt şanse să se împlinească şi te poţi trezi cu o cucerire nerecomandată, adică să constaţi că ai sedus o persoană care e deja implicată într-o relaţie!Compatibilitate cu săgetător!

Taur

Tentaţia principală este să întorci orice situaţie în avantajul tău, fără să ai însă intenţii serioase. Te afli într-o perioadă în care nevoia de siguranţă este uriaşă şi din acest motiv poţi rata unele ocazii de a te implica într-o relaţie. Compatibilitate cu balanţa.

Gemeni

Visezi la o dragoste ideală, ca ruptă dintr-un basm, şi e destul de dificil de găsit aşa ceva în realitate. Dacă totuşi te hotărăşti să participi la un eveniment cu multă lume, ai putea să cedezi tentaţiei de a cuceri pe cineva doar din ambiţie. Compatibilitate cu nativii din zodiile de foc: Berbec, Leu şi Săgetător.

Rac

Oriunde te-ai duce, eşti în centrul atenţiei, fapt care te încântă, dar nu dai semne că ai vrea să te opreşti la o cucerire anume, iar asta i-ar putea deruta pe cei care ar dori să se apropie mai mult. Te mulţumeşti cu admiraţia şi cu privirile interesate. Compatibilitate cu nativii din Scorpion.

Leu

Eşti ceva mai discret(ă) azi şi puţin mai retras(ă), deşi nu-ţi stă în fire să te comporţi astfel. Te cuceresc cei care dau dovadă de inteligenţă, au o cultură vastă şi se poartă impecabil în orice situaţie. Dorinţa ta secretă e să faci primii paşi într-o relaţie de durată. Compatibilitate cu săgetătorul.

Fecioara

Ieşi în lume, evaluezi situaţia, observi cu răceală interesul unor persoane, dar eviţi implicarea. Dacă simţi nevoia să intri într-o relaţie sentimentală, ar fi bine să nu te intereseze etapele următoare, ci să te concentrezi pe prezent. Compatibilitate: Peştii sunt în acest moment cea mai bună alegere pe plan afectiv pentru tine.

Balanţa

E o zi destul de derutantă, dacă eşti pe punctul de a păşi într-o legătură sentimentală alături de o persoană cunoscută recent. Motivul principal: dorinţa de a obţine totul dintr-o lovitură. Vrei şi împlinire sufletească, şi confort material. Compatibilitate cu Gemeni, care sunt mai accesibili.

Scorpion

Inima ţi-e plină de dragoste şi ai multe de dăruit. Ai putea descoperi în cercul de prieteni o persoană interesată de o relaţie cu tine, fie ea pasageră sau de durată. Eşti foarte sigur(ă) pe tine şi preţuieşti persoanele care ţi se aseamănă. Compatibilitate: Te-ar putea cuceri un nativ din aceeaşi zodie cu tine. Au şanse şi Racii, dar mai mici.

Săgetător

Azi simţi nevoia să descoperi ce efect are prezenţa ta asupra celor din jur. Dorinţa de aventură e la cote maxime, dar capătă nuanţe speciale prin faptul că vei căuta mai degrabă o fiinţă compatibilă sufleteşte, decât una dispusă să flirteze în joacă. Compatibilitate: Ar fi bine să dai o şansă unui Peşte sau unui Vărsător.

Vărsător

Ciudat, dar te inhibă atmosfera de sărbătoare şi mai ales obligaţia subînţeleasă de a oferi ceva persoanei iubite pentru a o asigura că eşti în continuare interesat(ă) de ea! Vei găsi rapid motive pentru a face economie sau pentru a evita gesturile spectaculoase, care nu-ţi plac deloc. Compatibilitate cu un nativ din Gemeni.

Peşti

Te simţi foarte bine singur(ă), în lumea ta. Cheful de sărbătoare este la minimum, la fel şi disponibilitatea de a face schimbări în viaţa sentimentală. Ai vrea să faci ceva în sensul ăsta, dar există prea multe obstacole şi ţi se pare că e mai simplu să renunţi.

Compatibilitate: ai şanse să cucereşti un nativ din Scorpion sau un Rac.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: