Horoscop

Berbec

Dimineaţa sunteţi foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Dacă o rudă mai în vârstă vă cere ajutorul într-o problemă de sănătate, ar fi bine să nu vă eschivaţi. După-amiază sunteţi puţin agitat, dar spre seară totul revine la normal. Acordaţi mai mult timp odihnei!

Taur

În prima parte a zilei, s-ar putea să aveţi o problemă de sănătate care vă împiedică să faceţi ce v-aţi propus. Cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o petrecere. După-amiază primiţi o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care contaţi. Vă sfătuim să nu vă faceţi planuri până nu îi primiţi.

Gemeni

Reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă, începută mai demult. Deja vă gândiţi la următoarea, spre nemulţumirea familiei. Vă sfătuim să nu faceţi din orele suplimentare o obişnuinţă. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

Rac

Sunteţi indispus şi chiar irascibil, pentru că nu v-a ieşit o afacere. Vă sfătuim să nu vă descărcaţi nervii acasă. Mai bine analizaţi cauzele eşecului! Spre seară, la o întâlnire cu prietenii, reuşiţi să vă regăsiţi echilibrul şi buna dispoziţie. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă!

Leu

Este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze că sunteţi prea rece şi că vă preocupă prea mult afacerile sau cariera. Vă recomandăm să vă ocupaţi mai mult de familie. Relaxaţi-vă şi odihniţi-vă mai mult!

Fecioara

S-ar putea să înţelegeţi greşit un partener de afaceri şi să vă certaţi degeaba. Vă sfătuim să vă calmaţi şi să lămuriţi toate neînţelegerile, pentru că riscaţi să rupeţi colaborarea. După-amiază vă destindeţi la o discuţie cu un prieten bun care vă vizitează.

Balanţa

Prietenii vă fac o surpriză şi vă invită să vă petreceţi după-amiaza împreună. Spre seară, este posibil să aveţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să nu fiţi impulsiv.

Scorpion

Ar fi bine să nu vă planificaţi afaceri importante, pentru că s-ar putea să intervină evenimente neprevăzute, din cauza cărora nu vă puteţi respecta programul. Este posibil să primiţi o veste neplăcută despre o rudă mai în vârstă şi să vi se ceară ajutorul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Dacă aveţi probleme cu banii, vă sfătuim să apelaţi la prieteni.

Săgetător

Relaţiile cu cei din jur şi mai ales cu persoana iubită au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Vă recomandăm să nu refuzaţi comunicarea. Se pare că vă simţiţi epuizat şi nu sunteţi dispus să vă întâlniţi cu prietenii. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Capricorn

Vă pregătiţi pentru o călătorie sau o excursie. Ar fi bine să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere, dar sunteţi tentat să vă eschivaţi. Vă sfătuim să fiţi foarte atent la acte.

Vărsător

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie, vă sfătuim să refuzaţi, întrucât sunteţi predispus la accidente. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia şi să nu cedaţi insistenţelor persoanei iubite.

Peşti

Dacă doriţi să plecaţi într-o vizită, vă sfătuim să luaţi legătura cu gazdele înainte de a pleca. Există riscul să nu le găsiţi acasă. După-amiază este posibil să nu vă simţiţi prea bine şi să mergeţi la medic. Nu este nimic grav, dar va trebui să ţineţi regim.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: