Horoscop

Berbec

Se iveşte ocazia să vă asociaţi într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu luaţi o hotărâre definitivă fără să cunoaşteţi toate avantajele şi dezavantajele. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu o persoană în vârstă, cu mai multă experienţă. După-amiază, intuiţia vă ajută să luaţi o decizie inspirată pentru cămin.

Taur

Aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni. Vă recomandăm să ascultaţi şi de părerile celor din jur, pentru că vă pot fi de folos.

Gemeni

Dimineaţa sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. După-amiază s-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment. Se pare că trebuie să vă ocupaţi de o rudă bolnavă. Pentru a face faţă tuturor problemelor, vă sfătuim să nu vă pripiţi.

Rac

Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzaţi. Sunt şanse să vă îmbunătăţi sensibil situaţia financiară. Vă puteţi ocupa de afaceri. Aveţi şanse mari să obţineţi venituri suplimentare, dar vă sfătuim să vă abţineţi de la orice fel de speculaţii.

Leu

Dimineaţa survin evenimente neaşteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiţi luat prin surprindere de nişte musafiri din altă localitate. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să fiţi o gazdă primitoare. În partea a doua a zilei, cineva cu experienţă vă oferă sfaturi pentru afaceri.

Fecioara

Dimineaţa înregistraţi un succes care vă întăreşte convingerea că parcurgeţi o perioadă favorabilă. Aveţi ocazia să începeţi o afacere profitabilă. Ca să nu riscaţi nimic, vă recomandăm să acceptaţi ajutorul unui prieten apropiat. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii mai tineri ai familiei!

Balanţa

S-ar putea să ajungeţi la un punct de cotitură în viaţă, care să vă aducă multe bucurii. Sociabilitatea şi formă intelectuală în care vă aflaţi vă asigură succesul pe plan profesional şi social. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie, mai ales după-amiază, când trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale.

Scorpion

Aveţi un succes remarcabil pe plan social şi material. Vă sfătuim să profitaţi de şansele care vi se oferă, dar aveţi grijă să nu forţaţi norocul! După-amiază, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în care puteţi obţine câştiguri importante. Aveţi mare grijă de acte!

Săgetător

După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere! Riscaţi să vă dezamăgiţi partenerii. După-amiază aflaţi că urmează să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.

Capricorn

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reuşiţi să vă impresionaţi colaboratorii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câştigaţi bine. Vă sfătuim să vă faceţi un program riguros, ca să nu vă risipiţi energia. Ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Vărsător

Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional şi în relaţiile sociale. La serviciu găsiţi soluţii originale, acceptate de şefi şi colegi. După-amiază vă vin în vizită câţiva prieteni. Vă sfătuim să fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Peşti

Dimineaţa descoperiţi că o afacere în care nu v-aţi pus prea mari speranţe urmează să vă aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare. Vă recomandăm să nu acceptaţi. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viaţă v-ar reproşa că neglijaţi şi mai mult familia.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: