Horoscop

BERBEC

Este posibil să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Din acest motiv, sunteţi indispus şi puteţi deveni irascibil. Păstraţi-vă calmul şi ascultaţi sfaturile prietenilor!

TAUR

Dimineaţă s-ar putea să fiţi agitat din cauza unor schimbări care survin la serviciu. Vă sfătuim să nu vă ieşiţi din fire, altfel riscaţi să vă complicaţi situaţia. Fiţi calm cu persoana iubită! Nu are rost să vă certaţi pentru nimicuri.

GEMENI

Dimineaţă s-ar putea să fiţi dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneţi la suflet! Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor cu adevărat importante. Atmosfera în familie este foarte bună.

RAC

S-ar putea să fiţi dezamăgit de un prieten. Vă sfătuim să fiţi mai prudent decât de obicei. Amânaţi investiţiile! După-amiază, o rudă bolnavă vă cere un împrumut. Vă liniştiţi spre seară, în mijlocul familiei.

LEU

Vă enervaţi din cauza un coleg de serviciu care vă face greutăţi. Nu este momentul să luaţi decizii importante. S-ar putea să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra. Vă sfătuim să vă puneţi ordine în idei. Evitaţi cearta cu o persoană mai în vârstă din familie!

FECIOARA

Astăzi este indicat să evitaţi afacerile şi întâlnirile cu prietenii. Dimineaţă s-ar putea ca o rudă să vă ceară un împrumut. Vă sfătuim să nu o refuzaţi, dacă puteţi. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună în legătură cu un examen.

BALANŢĂ

Sunteţi nervos şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi cei din jur. Vă sfătuim să vă temperaţi, că să nu vă îndepărtaţi prietenii. Aflaţi că veţi primi vizita unei rude din altă localitate. S-ar putea să începeţi pregătirile pentru concediu.

SCORPION

Se pare că vă simţiţi obosit şi fără chef de muncă. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante şi să vă dedicaţi unor activităţi de rutină. Ar fi bine să vă relaxaţi şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu!

SĂGETĂTOR

Este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare la serviciu, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă lăsaţi pradă melancoliei! Puteţi avea spor la treburi casnice. Vă recomandăm să fiţi mai atent cu partenerul de viaţă.

CAPRICORN

Dimineaţă, o rudă apropiată vă dă o veste neplăcută. Nu vă îngrijoraţi! Problemele sunt trecătoare. Vă sfătuim să evitaţi orice discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Este recomandabil să amânaţi întâlnirile importante.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă, pentru că vi se pare că a cheltuit cam mult. Ar fi bine să ţineţi cont şi de dorinţele sale. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Odihniţi-vă şi evitaţi activităţile solicitante!

PEŞTI

S-ar putea să va certaţi cu partenerul de viaţă, pentru că vi se pare că a cheltuit cam mult. Ar fi bine să ţineţi cont şi de dorinţele sale. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Odihniţi-vă şi evitaţi activităţile solicitante!

Vizualizări: 64

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: