HOROSCOP

Berbec

Începeti o lucrare de pe urma căreia veti câstiga bine. Nu vă feriti să cereti ajutorul prietenilor, dacă aveti nevoie! Vă sfătuim să discutati calm cu cei din jur, ca să nu declansati o ceartă. După-amiază sunteti vizitat de un prieten de la care aflati că o cunostintă a avut un accident.

Taur

Dimineata este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveti bani să plecati într-o călătorie în interes de familie. S-ar putea ca o rudă mai în vârstă să refuze să vă împrumute, dar vă recomandăm să nu-i faceti reprosuri. Fiti mai întelegător si evitati certurile!

Gemeni

Sunteti lăudat de sefi pentru felul în care vă faceti treaba. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situaii nefavorabile. Vă sfătuim să evitati întâlnirile cu prietenii si să nu circulati cu masina, pentru că sunteti predispus la accidente. Aveti tendinta să fiti irascibil din cauza oboselii.

Rac

Aveti tendinta să fiti irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitati discutiile în contradictoriu, pentru că sunteti predispus la probleme cu sănătatea. Vă sfătuim să amânati întâlnirile de afaceri. Astăzi nu aveti noroc la bani.

Leu

Dimineata s-ar putea să fiti iritat din cauza neîntelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutati calm si să încercati să ajungeti la o concluzie comună. Dacă aveti de circulat cu masina, fiti foarte atent! Sunteti predispus la accidente.

Fecioară

Puteti avea mici întârzieri, cauzate de evenimente neprevăzute. Vă recomandăm să nu vă puneti mari sperante într-o afacere, ca să nu fiti dezamăgit. Amânati deciziile importante si păstrati-vă calmul! Spre seară, nemultumirile din prima parte a zilei dispar si, odată cu ele, si starea de iritare.

Balantă

Se pare că sunteti stresat pentru că nu primiti niciun sprijin la serviciu. Aveti grijă să nu îi jigniti pe cei din jur! Seara, s-ar putea să aflati că un prieten apropiat a suferit un accident de circulatie.

Scorpion

Dimineata vă enervati la serviciu pentru că primiti sarcini suplimentare. Vă recomandăm să fiti prudent. S-ar putea ca seful să nu fie în toane prea bune! Nu este cazul să vă descărcati nervii acasă! Ar fi bine să vă relaxati.

Săgetător

Sunteti hotărât să plecati într-o călătorie de afaceri pe care ati tot amânat-o. Partenerul de viată vă reprosează că nu ati ales cel mai bun moment, pentru că aveti probleme importante acasa. S-ar putea să renuntati definitiv la călătorie, în urma unei discutii aprinse. Vă sfătuim să acordati mai multă atentie problemelor de familie.

Capricorn

S-ar putea ca partenerul de viată să vă reproseze că ati cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Vă sfătuim să evitati speculatiile financiare, pentru că există riscul să ajungeti într-o situatie neplăcută. Fiti mai atent cum vă purtaţi cu prietenii!

Vărsător

S-ar putea să fiti implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Vă recomandăm să vă controlati reactiile, pentru că neîntelegerile se vor lămuri repede. După-amiază intrati pe neasteptate în posesia unei sume de bani, cu care vă rezolvaţi o parte din problemele financiare.

Pesti

Astăzi nu este indicat să circulati cu masina, pentru că există pericolul să fiti implicat într-un accident. Dacă nu aveti încotro, vă sfătuim să fiti foarte prudent. Orice s-ar întâmpla, nu vă grăbiti si ascultati-vă intuitia!

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: