Horoscop

Berbec

Începeţi ziua cu o stare accentuată de oboseală şi de confuzie. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că este posibil să nu găsiţi cele mai bune soluţii. Ar fi bine să evitaţi activităţile care vă solicită intens. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi încercaţi să vă odihniţi!

Taur

Dimineaţă intraţi în posesia unei importante sume de bani, care vă îmbunătăţeşte considerabil situaţia financiară. Poate fi vorba despre un împrumut solicitat de curând sau despre o primă. Vă recomandăm să nu faceţi planuri de viitor şi nici investiţii. Fiţi foarte atent la cheltuieli! Seara este posibil să plecaţi într-o călătorie împreună cu persoana iubită.

Gemeni

Dimineaţă, intuiţia şi imaginaţia va ajută să vă afirmaţi plan profesional şi în societate. Vă recomandăm să speculaţi ocaziile care vi se oferă, dar să nu forţaţi norocul! S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Vă sfătuim să fiţi prudent în cursul după-amiezii.

Rac

Aveţi succes în domeniul artistic. Membrii mai tineri ai familiei sunt încântaţi de investiţiile pe care intenţionaţi să le faceţi pentru cămin. Vă recomandăm să nu neglijaţi părerile unei rude mai în vârstă, pentru că puteţi economisi o sumă importantă. Puteţi face planuri de viitor, dar vă sfătuim să nu luaţi decizii în grabă.

Leu

Aveţi un bun randament pe plan intelectual sau artistic şi aveţi şansa să străluciţi în societate. Dimineaţa faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, interesată să vă sprijine creativitatea. Spre seară, s-ar putea să vă bulverseze o veste de la un prieten. Vă sfătuim să nu vă certaţi cu o femeie mai în vârstă.

Fecioara

Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe toate planurile şi sunteţi convins că puteţi depăşi orice obstacol. Aveţi ocazia să vă afirmaţi talentul artistic în societate. Încercaţi să fiţi mai realist! Aveţi o imaginaţie bogată, care vă poate juca feste urâte, dacă nu sunteţi atent.

Balanţă

Înclinaţiile artistice şi preocupările din acest domeniu ar putea să vă îndepărteze de prieteni. Rezultatele bune vă încurajează să continuaţi în aceeaşi direcţie. După-amiază puteţi să rezolvaţi o problemă de afaceri. Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie cu persoana iubită, vă sfătuim să nu ezitaţi.

Scorpion

Este o zi bună pentru arte, comunicare şi călătorii în interes sentimental. Intuiţia şi optimismul vă ajută să treceţi mai uşor peste o problemă financiară. După-amiază sunteţi foarte activ pe plan social şi sentimental. Evitaţi orice fel de speculaţii!

Săgetător

Dimineaţă aveţi prilejul să începeţi o activitate pe plan artistic, într-un cadru organizat. Este o zi bună pentru a da viaţă speranţelor şi viselor, mai ales că imaginaţia vă ajută din plin. Vă recomandăm să nu începeţi prea multe treburi deodată, întrucât riscaţi să încurcaţi lucrurile. Ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă!

Capricorn

Şefii şi colegii vă reproşează că nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de lucru. Starea de confuzie şi lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu persoana iubită. Unele persoane din anturaj speră să la daţi o mâna de ajutor. Vă sfătuim să fiţi mai înţelegător cu cei apropiaţi.

Vărsător

Dimineaţă s-ar putea să fiţi confuz şi nerealist. Cei din jur nu vă înţeleg corect. Vă recomandăm să nu fiţi prea insistent, pentru că puteţi isca un conflict. Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri. Evitaţi speculaţiile, oricât de mare ar fi tentaţia!

Peşti

Lipsa simţului practic şi starea de confuzie vă afectează activitatea profesională. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu. Încercaţi să vă îndreptăţi atenţia spre problemele importante! După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: