Horoscop

Berbec    Evitaţi cheltuielile inutile organizând riguros bugetul. Aveţi uneori stări de oboseală, din cauza volumului mare de muncă. Supravegheaţi-vă alimentaţia. Astăzi este bine să nu aveţi o poziţie tranşantă, indiferent despre ce este vorba. Nu reacţionaţi sub impulsul de moment.
 
  Taur
Relaţia cu partenerul de viaţă devine din ce în ce mai complicată. Evitaţi să spuneţi minciuni sau să-i ziceţi adevărul numai pe jumătate, pentru că toate aceste lucruri nu vor face decât să vă complice relaţia. Astăzi primiţi o sumă de bani, posibil, în urma unei moşteniri. Dacă vreţi să faceţi investiţii, gândiţi-vă foarte bine înainte de a lua decizii.
 
  Gemeni
Este o zi norocoasă din punct de vedere financiar. Trebuie totuşi să rămâneţi prudent. Viaţa amoroasă vă aduce împliniri. Dacă a intrat cineva nou în viaţa dumneavoastră şi lucrurile merg ca pe roate, în curând se va discuta despre căsătorie.

  Rac
Este o zi mai puţin bună în plan financiar. Nu luaţi decizii pripite. Relaţia cu persoana iubită este afectuoasă. Dacă însă sunteţi singur, vă gândiţi la o modalitate de a schimba această situaţie. Aveţi şanse să vă întâlniţi marea dragoste, aşa că nu vă pierdeţi speranţa.

  Leu

Staţi bine cu sănătatea şi reuşiţi să scăpaţi de afecţiunile obişnuite pentru acest sezon. Ar trebui să vă faceţi timp pentru a practica sport. Chiar dacă traversaţi o perioadă mai dificilă în plan financiar, nu înseamnă că nu puteţi să vă redresaţi, găsind cea mai bună soluţie pentru problemele cu care vă confruntaţi.

  Fecioară
Sunteţi destul de selectiv în relaţiile pe care vi le faceţi şi cântăriţi bine fiecare argument pro şi contra. La serviciu sunteţi cam plictisit de sarcinile de rutină şi încercaţi să faceţi în aşa fel încât să le distribuiţi în jur. Este o zi bună pentru investiţii. Aţi putea cere sfatul unui specialist.

  Balanţă
Se poate să fiţi nemulţumit de activitatea dumneavoastră profesională de moment. Dacă trebuie să faceţi o schimbare drastică, veţi avea câteva astfel de ocazii, însă este necesar să fiţi gata să le prindeţi din zbor. În familie trebuie să aveţi o discuţie care să lămurească ultimele neînţelegeri.

 Scorpion

Faceţi tot posibilul pentru a-i asculta pe cei din familie şi pentru a le anticipa dorinţele. Dacă întâlniţi oameni noi astăzi, care vă fac anumite propuneri destul de riscante, nu vă lăsaţi sedus de aventură. Rezultatele vor fi regretabile. În plan personal, aveţi ocazia să aduceţi îmbunătăţiri vieţii de cuplu.

 Săgetător
Relaţiile cu familia se dezvoltă într-un sens pozitiv. Petreceţi momente frumoase alături de fraţi sau de surori. Este o zi în care vă puteţi afirma şi în plan profesional. Reuşiţi să rezolvaţi unele probleme în mod practic. Profitaţi de toate oportunităţile apărute şi nu plecaţi urechea la ceea ce auziţi în jur.

  Capricorn
Relaţia de cuplu este cam instabilă şi necesită o comunicare deschisă pentru a putea găsi o soluţie la problemele cu care vă confruntaţi. Nu trebuie în nici un caz să faceţi promisiuni pe care nu aveţi cum să le onoraţi. În activitatea profesională obţineţi rezultate bune dacă vă folosiţi de imaginaţie şi creativitate.
 
  Vărsător
Este o zi bună în privinţa banilor. Puteţi să vă puneţi în aplicare ideile pe care le aveţi pentru a vă creşte veniturile. În viaţa amoroasă, partenerul vă oferă clipe pline de senzualitate şi vă bucuraţi de înţelegere din partea acestuia. Dacă sunteţi singur, nu ar fi de mirare să vă treziţi prins în mrejele unei persoane extrem de abile.

  Peşti
Dacă aţi comis unele imprudenţe în plan financiar, acum vă puteţi aştepta la dificultăţi. Trebuie să faceţi ordine în contul bancar şi să aşteptaţi o perioadă mai bună. În viaţa amoroasă aveţi parte de multe satisfacţii, mai ales că farmecul dumneavoastră se face simţit.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: